Adobe After Effects kullanmayı bilen var mı ?

Acurybo

80+
Reaksiyon skoru
51
Herkese selam iyi forumlar sanırım naneyi yedim grafik derslerini kaçırdım gerçekten önemli mazeretim var derste after effects kullanılmış acaba sınavımda bana yardım edebilecek var mı ? bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim. normalde derslerim iyidir bir tek bunu yetiştiremedim saat 4:30 da bugün

Herkese selam iyi forumlar sanırım naneyi yedim grafik derslerini kaçırdım gerçekten önemli mazeretim var derste after effects kullanılmış acaba sınavımda bana yardım edebilecek var mı ? bilgisayar programcılığı 1. sınıf öğrencisiyim. normalde derslerim iyidir bir tek bunu yetiştiremedim saat 4:30 da bugün
Neyi merak ediyorsun?

bilgisayar programcılığında after effects oluyor mu
kaçıncı sınıf

bir şey merak etmiyorum ki yazdığım gibi sınavda yardım edebilecek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.sınıf
Sınavda TeamViewer ile bağlanmasını falan mı istiyorsun dostum, onu anlamadım.

Sınavda TeamViewer ile bağlanmasını falan mı istiyorsun dostum, onu anlamadım.
discord daha iyi olur nasıl yapmam gerektiğini söylersin bende yaparım ya off bir ara önemli işler vardı kaçırdım dersleri grafikte photoshop falandır diye düşündüm sallamadım meğersem after effects miş

discord daha iyi olur nasıl yapmam gerektiğini söylersin bende yaparım ya off bir ara önemli işler vardı kaçırdım dersleri grafikte photoshop falandır diye düşündüm sallamadım meğersem after effects miş
Dostum 1 ders kaçırdıysan çok şey kaçırmamışsındır, hiç bilmiyorsan o konuda yapılabilecek bir şey yok... Belki yardım edecek biri çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri