Bu sitede baktığımda 600W ile kullanılabilir gibi bir şey gördüm fakat emin olamadığımdan dolayı konu açtım. Bir süre 600W ile kullandıktan sonra ileride değiştirebilirim fakat problem çıkartır mı şuan kullandığım güç kaynağı ile kullanmam ?600w az gelebilir ben olsam sonraki zamanlarda da rahat rahat kullanabilmek için 750w alırdım
Ekran kartını bilirsek daha iyi yonlendirebilirizBu sitede baktığımda 600W ile kullanılabilir gibi bir şey gördüm fakat emin olamadığımdan dolayı konu açtım. Bir süre 600W ile kullandıktan sonra ileride değiştirebilirim fakat problem çıkartır mı şuan kullandığım güç kaynağı ile kullanmam ?
Site : https://www.whatpsu.com/psu/cpu/Intel-Core-i7-11700K/gpu/AMD-Radeon-RX-6700-XT
Kullandığım ekran kartı rx 6700xtEkran kartını bilirsek daha iyi yonlendirebiliriz
Ekran kartına bağlı
Ekran kartı?
Bence yetmeyebilir.Kullandığım ekran kartı rx 6700xt
Az gelir, 650w ve üstü daha mantıklıKullandığım ekran kartı rx 6700xt
Araştırdığım kadarıyla bu güç kaynağı ve fan ile sorunsuz kullanabiliyorum. Sizce bunlarla beraber tercih edilebilir mi ve kullandığım kasaya alacağım güç kaynağı uyumlu mu ?Az gelir, 650w ve üstü daha mantıklı