iTunes Yüklü Diyor Ama değil

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Microsoft store üzerinden iTunes indiricem ama uygulamaya sahipsiniz diyor yükle seçeneğine basınca yüklemiyor.Nasıl çözebilirim ?

Ekler

• resim_2021-04-29_100457.png
    resim_2021-04-29_100457.png
    121.4 KB · Hit: 73
Microsoft store üzerinden iTunes indiricem ama uygulamaya sahipsiniz diyor yükle seçeneğine basınca yüklemiyor.Nasıl çözebilirim ?
yüklü demiyor. uygulamaya sahipsin diyor. yani daha önce indirmişsin ve kütüphaneye eklenmiş anlamında. yüklenmiyorsa mağazayı sıfırlayıp tekrar dene.

sıfırlamak için başlat-ayarlar-uygulamalar listeden microsoft store bul. gelişmiş seçeneklere bas, aşağıda sıfırla var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sorunun çözdüyse rapor et deyip en iyi cevap olarak seçersen sevinirim (y)

Son düzenleme:
yüklü demiyor. uygulamaya sahipsin diyor. yani daha önce indirmişsin ve kütüphaneye eklenmiş anlamında. yüklenmiyorsa mağazayı sıfırlayıp tekrar dene.

sıfırlamak için başlat-ayarlar-uygulamalar listeden microsoft store bul. gelişmiş seçeneklere bas, aşağıda sıfırla var.

bu arada sorunun çözdüyse rapor et deyip en iyi cevap olarak seçersen sevinirim (y)
Şimdi yükle seçeneği şeffaf oldu :D

Ekler

• resim_2021-04-29_101549.png
    resim_2021-04-29_101549.png
    86.8 KB · Hit: 57
mağazada sağ üstteki 3 noktaya tıkla, indirmeler ve güncelleştirmeleri seç. solda yüklemeye hazıra tıkla. listeden bulup yükleyebilirsin.
Basıyorum yüklemiyor hocam.

En İyi Cevap
windows orijinal mi? aklıma bir şey gelmiyor. benim bütün çözümlerim bunlardı :D
kmspico kullanıyorum ama eskiden yükleniyordu

windows orijinal mi? aklıma bir şey gelmiyor. benim bütün çözümlerim bunlardı :D

https://www.apple.com/tr/itunes/ buradan windows programını indirebilirsin.
Teşekkürler,eski sürümler kısmından en yenisini indirdim microsoft store gerek kalmadı :D

Geri