1 HDD 3 tane SSD fazlamı ?

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,710
1 HDD 3 tane SSD fazlamı ?
1 HDD var 4 tane takabiliyormuşum 3 SSD aşırı hızlandırır diye düşündüm sizce uygunmu yoksa fazlamı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde windows kurarken en az olanamı en çok yer olanamı kurayım sistemi windows system32 vesaire.

Depolama istemiyorsan 3 ssd almana gerek yok 1 adet yüksek performanslı bir ssd alsan yeterli olur, örneğin samsung 970 evo plus gibi m2 ssd

Depolama istemiyorsan 3 ssd almana gerek yok 1 adet yüksek performanslı bir ssd alsan yeterli olur, örneğin samsung 970 evo plus gibi m2 ssd
Peki en fazla alanı olanamı az olanamı sistemi kurayım format atarken ?

Tamam teşekkürler peki şu sorumada açıklık getirseniz en çok onu merak ediyorum :
en fazla alanı olanamı az olanamı sistemi kurayım format atarken ?

SSD için bütçe ne kadar
Anakartında m2 ssd desteği var mı ?
En az kaç gb olsun
Tam 240 gb olsa yeterli galiba ssd seçtim zaten gerekirse link atarım anakart destekliyormu bilmiyorum bakarsanız sevinirim : Foxconn G41 MXP

Tamam teşekkürler peki şu sorumada açıklık getirseniz en çok onu merak ediyorum :
Okuma yazma hızı en çok olan ssd ye kur windowsu

Tam 240 gb olsa yeterli galiba ssd seçtim zaten gerekirse link atarım anakart destekliyormu bilmiyorum bakarsanız sevinirim : Foxconn G41 MXP
Senin anakarta sata 3 desteği bile yok be dostum

Geri