King Of Arnor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
Anakartınız veya ürününüzün marka modeli nedir ?
3 kere kontrol ettim doğru sürücüBu pencere içinde cmd yani yanlış sürücüyü indirmiş olabilirsin
Yok enson oem34.inf varC:\Windows\inf\oem35.inf bulunamadı diyor oraya gidip bakabilir misin? Az önce ben kendiminkini buldum ve bendeki intel ile ilgili regedit bilgisi içeriyormuş. (Windows klasöründe inf değil INF diye var)
(C) Copyright 2012-2018 AMD, Inc.Sıkıntı orada. O dosyada yazanın sadece başını söyler misiniz? Mesela 'Intel Corporation' gibi. Hepsini atmayın çünkü sizin donanımınıza özel bilgiler içerebilir.
Kurdum yine aynı hataEkran kartı sürücünüzü DDU ile yeniden kurabilir misiniz?
Windows'u tamir etmek için en son yayınlanan sürüm 1909'u media creation tool ile indirin. Orada "Bu Bilgisayarı Güncelle"ye basın ve dosyaları koruyu seçin. Böylece dosyalarınızı koruyarak Windows hatası varsa düzeltebilirsiniz. Anlamadıysanız video linki atabilirim.Kurdum yine aynı hata
Yok teşekkür ederimWindows'u tamir etmek için en son yayınlanan sürüm 1909'u media creation tool ile indirin. Orada "Bu Bilgisayarı Güncelle"ye basın ve dosyaları koruyu seçin. Böylece dosyalarınızı koruyarak Windows hatası varsa düzeltebilirsiniz. Anlamadıysanız video linki atabilirim.