Ekran kartı CS:GO %90 Kullanım Sıkıntısı

ZandalphoNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
1619871428471.png

CS:GO da 90 kullllöryorum ve pc takılllllllllllllllllllmbaşlıyor internetten falan atıyor tuhaf tuhaf işler bir çözümü veya sebebi var mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1619871428471.png

CS:GO da 90 kullllöryorum ve pc takılllllllllllllllllllmbaşlıyor internetten falan atıyor tuhaf tuhaf işler bir çözümü veya sebebi var mıdır
Yazarken de takılmış pc gördüğünüz üzere şaka gibi çok sinir bozuyoer

Olması gereken bu zaten

Hayır ekran kartının %100 kullanılması gerekiyor
Hocam az önce Pes konusunda yanlış bilgi vermişsiniz burada da yanlış bilgi veriyorsunuz.Ekran kartının ne olduğunu bilmiyoruz %90 kullanım normal de olabilir anormal de çünkü CS:GO ekran kartına yüklenen bir oyun değil.

Hocam az önce Pes konusunda yanlış bilgi vermişsiniz burada da yanlış bilgi veriyorsunuz.Ekran kartının ne olduğunu bilmiyoruz %90 kullanım normal de olabilir anormal de çünkü CS:GO ekran kartına yüklenen bir oyun değil.
Sormadınız ama ben söyleyeyim , Ekran kartım:2060

Csgo işlemci odaklı bir oyun ve yüzde 95 gpu kullanımı pek normal gelmedi bana, ayarları düşürmeyi denediniz mi?

Hayır , işlemci iyiyse yüksek kullanılması gayet normal hele bide V-Sync açık değilse

Benim ekran kartım VALORANT ta %100 kullanılıyor

Yaklaşık 600 FPS falan alıyorum

İşlemcisi iyiyse yüksek kullanılması gayet normal ve istenen bir şey

Eğer isterse V-Sync açarak ekran kartı kullanımını düşürebilir

PES Konusundaysa başta oyun dedim ama sonra yanlış bilgi verdiğimi düşünerek yorumu düzenledim ki emin olmadığımı söylemiştim

Geri