16 Yaşındayım ve Hiç sevgilim olmadı ve bu durumdan sıkılmaya başladım

Flört olarak konuş kızlarla diyen olmuş onu tavsiye etmem insanların duyguları ile oynamayı erkek adam kendine yakıştırmaması lazım

Böyle sevgili yapmam lazım kafasıyla birisiyle sevgili olmaya çalışırsan ilişkin sağlıklı olmaz. Cidden sevdiğin, hayatını devam ettirebileceğin birisini bulduktan sonra sevgili olmaya çalış.

Lise ilişkilerine max 2 yıl veriyorum ben. (İstisnaları saymayın pls)

Düşündüğünden çok daha kötü şahsen benim hayatım karardı burdan anlatılamayacak şeyler yaşadım, yapılan hatalar geçmişinde bir leke olarak kalıyor temizlenmiyor lütfen bulaşma beni uyaran olmadı çok pişmanım.
anladım

Lise ilişkilerine max 2 yıl veriyorum ben. (İstisnaları saymayın pls)
2 sene çok, 2 sene dayanan gerisini de getirir. Ama üniversite başka şehirde olacak falan uğraşılmaz. En temizi takılmak o.O2

Ha bir de anladığım kadarıyla çevrendeki kızlar hala ergen. Bence hiç bulaşma kendini yorarsın sadece.
zaten sıkıntı burada başlıyor hiç benin kafanda yok hepsi instagramda kendini rezil etmekte uğrasıyorlar

Düşündüğünden çok daha kötü şahsen benim hayatım karardı burdan anlatılamayacak şeyler yaşadım, yapılan hatalar geçmişinde bir leke olarak kalıyor temizlenmiyor lütfen bulaşma beni uyaran olmadı çok pişmanım.
Olm çocuk sadece sevgili dedi. Sen neler yaşadın sadece sevgili olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sıkıntı burada başlıyor hiç benin kafanda yok hepsi instagramda kendini rezil etmekte uğrasıyorlar
Aga sal işte ne uğraşıyorsun ki onlarla yazık günah

Sevgili yapma da, konuşacaksan kızlarla flört olarak konuş. Sevgili çekilecek çile değil valla çok sevmiyorsan. Ki sende de yalnızlıktan sıkılma durumu var. Konuş takıl öyle kafa rahat, sevgili yapmak çok büyük hata bence.
yok ama yalnızlık zor be zaten yapmak istesen bile çoğu kız kendini instagramda tiktokta rezil etmekte meşgul hiç biri benin gibi kendini geliştirmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?
18 yaşındayım 18 yıldır sevgilim yok e gerekte yok iyi bir arkadaş > sevgili knk git güzel arkadaşlar edin daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri