Neler Yeni

16 Yaşındayım ve Hiç sevgilim olmadı ve bu durumdan sıkılmaya başladım

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
yok ama yalnızlık zor be zaten yapmak istesen bile çoğu kız kendini instagramda tiktokta rezil etmekte meşgul hiç biri benin gibi kendini geliştirmiyor.
Zaten sevgili olursan bağlanıyorsun ayrılınca o psikolojiden çıkılmıyor. Sana tavsiyem yapma. Arkadaşların falan lan ne güzel zart zurt derse de takma. En fazla 2 ay öyle oluyor. Sonra kavga full, ya da ayrılıyorsun işte. Bir anlık heves.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
18 yaşındayım 18 yıldır sevgilim yok e gerekte yok iyi bir arkadaş > sevgili knk git güzel arkadaşlar edin daha iyi
anladım zaten yapmak istesen bile benin kafanda bir tip yok hepsi kendini sosyal medyada rezil etmekte meşguller ne yazık ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten sevgili olursan bağlanıyorsun ayrılınca o psikolojiden çıkılmıyor. Sana tavsiyem yapma. Arkadaşların falan lan ne güzel zart zurt derse de takma. En fazla 2 ay öyle oluyor. Sonra kavga full, ya da ayrılıyorsun işte. Bir anlık heves.
anladım teşekkürler.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,684
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bu işlerden önce sana kendini bulmanı öneririm henüz daha gençsin kendi potansiyellerini bulmak varken gidip de biri ile birlikte olup kendine ister istemez bir çok kısıtlamayı getireceksin bu zarardan başka bir şey değil geçici mutluluk sen de az çok bilirsin ki fazla süren ilişkiler olmuyor bu yaşta.
kendi yeteneklerini öğrenmeye ve geliştirmeye ayır bu vaktini canını da sıkma emin ol daha iyisi budur

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?
Sevgiliye gerek yok kızlarla eğlenmene bak

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Lokman Açil
Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?

sigara ve kawga et hawli ol kızlar gelir

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tüm kızlar keko, yakışıklı, parası bol olan erkekleri sevmiyor dostum, bugüne kadar kaç tane teknik okudun kız tavlamak hakkında ? kaç tane makale okudun, kaç tane kıza adam akıllı gidip açıldın ? Alfa olmayı denedinmi hayır sonra gelip sevgilim olmuyor diyorsun brom.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bir kız arkadaşımla konuşuyordum bu sevgili işlerini. Her isteğini yapma, sert takıl, serserilik yap falan dedi ciddi ciddi. Ve sevgilisi de dediklerine uyuyor.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Sevgili yapmak için şunlardan biri gerek;
1-Çok zeki olmak (Bakan olursa akıllı kız düşer sanada kaçırma sakın)
2-Çok iyi fiziğe sahip olma
3-Keko olmak
4-Zengin olmak
5-Yakışıklı olmak
6-Ünlü biri olmak
Bunlar seni hayata 1-0 önden başlatır ve birisi sende olursa ve dışardan bakınca belli oluyorsa rahatça sana kız bulursun ama sadece 1. olandan gerçek bir arkadaş bulursun diğerlerinin hepsi geçicidir ya da seni kullanır.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sevgili yapma da, konuşacaksan kızlarla flört olarak konuş. Sevgili çekilecek çile değil valla çok sevmiyorsan. Ki sende de yalnızlıktan sıkılma durumu var. Konuş takıl öyle kafa rahat, sevgili yapmak çok büyük hata bence.
”Ee evet arkaaşlar, ee 17. sevgilimi ayartıcam (bu bilgi sizi alakadar etmiyor ama yazayım dedim) ee 2 yıl önce yüzüne tükürdüm şimdi güzelleşmiş, yardım lazım hadi bi el atın” 😁 diyen üyeyi özledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
”Ee evet arkaaşlar, ee 17. sevgilimi ayartıcam (bu bilgi sizi alakadar etmiyor ama yazayım dedim) ee 2 yıl önce yüzüne tükürdüm şimdi güzelleşmiş, yardım lazım hadi bi el atın” 😁 diyen üyeyi özledim.
Şey miydi o, 4 ayda 12 kızla çıktım ama hepsine aşık oldum falan diyordu

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Şey miydi o, 4 ayda 12 kızla çıktım ama hepsine aşık oldum falan diyordu
🤣, gülmekten okuyamadım; hatırlamıyorum da, çok her birine aşık olmuş adam ya. Boş konuşmayı sevmem ama bu tarz şeylere sevgi diyen tiplere bi‘ tık ayar oluyorum. “Gardaşım daha ayrılmadan diğerine gözüm de gayıyor ama işte hepsini sevdim, sen ne bilecen”

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom