16 Yaşındayım ve Hiç sevgilim olmadı ve bu durumdan sıkılmaya başladım

Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?
ünversite...

🤣, gülmekten okuyamadım; hatırlamıyorum da, çok her birine aşık olmuş adam ya. Boş konuşmayı sevmem ama bu tarz şeylere sevgi diyen tiplere bi‘ tık ayar oluyorum.
Hee tamam tartışmıştım onunla. Hepsine gerçekten aşık olman imkansız falan diyordum oldum diyordu. Millet kafayı yemis meaan

Boşver sevgili işini bu yaştaki çoğu kişi heves olarak sevgili yapıyor yani seni sevdiğinden değil o yüzden ayrılıyorlar 1 sene bile geçmeden sen bu yaşlarda boşver git oyun oyna film izle zamanı gelince yaparsın şu an çok erken

Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?
olabilir dostum
kimisi manita krallığı yapar
kimisinin en iyi arkadaşı bir kız olur(buna giriyorum ve halimden mutluyum)
kimisi ne arkadaş ne manit olur.
ders çalış veya onlarla arkadaş ol bazen arkadaş olmak daha iyi oluyor emin ol ki:D

18 yaşındayım 18 yıldır sevgilim yok e gerekte yok iyi bir arkadaş > sevgili knk git güzel arkadaşlar edin daha iyi
18 yaşında bu sistemi nasıl aldın la

@Emydn10 yine senlik konu tavsiye ver şu çocuğa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sene çok, 2 sene dayanan gerisini de getirir. Ama üniversite başka şehirde olacak falan uğraşılmaz. En temizi takılmak o.O2
Benim 4 sene olcak gerisi gelir diyosun yane.

Kız arkadaş demek ilk etapda uçup giden para demek illaki bir gün olur şimdiden kafanı yorma.

@Emydn10 yine senlik konu tavsiye ver şu çocuğa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim 4 sene olcak gerisi gelir diyosun yane.
İnşallah gelir abi, 4 sene dayanmayan devletler var helal olsun o.O2

girişken ol cesur ol oluyor gerçekten gördüğün her kıza da yazma ama veya bi arkadaşından ayarlamasını iste o zaman garanti oluyor

sevgili yapınca seninle takılmayan arkadaşın değildir öyle insanlarla takılma

Sevgiliyi boşver. İlla bir kızla konuşmak, takılmak istiyorsan normal bir şekilde arkadaş olabilirsin.

Geri