BU M2 SSD ALSAM MEMNUN KALIR MIYIM

omerunlu34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
ARKADAŞLAR BUNU ALSAM ISINMA SORUNU VS KARŞILAŞIR MIYIM
Kingston A400 240GB 500/350 MB/s M.2 SSD Disk- SA400M8/240G

Baya önerilen bir ssd başka forumda.Kıngston da iyi marka ama bu m2'nin hızları sata kadar bence bunun yerine ya sata al ya da a2000 al.

Hayir yasamazsin guzel ssd

Hızı düşük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hızı düşük.

Baya önerilen bir SSD başka forumda.Kıngston da iyi marka ama bu m2'nin hızları sata kadar bence bunun yerine ya sata al ya da a2000 al.
ya ben öyye aşırı hız için almıyorum sadece ilerde normal ssd alırım diye boş slot kalsın ayrıca hazır sistem alacagım ve sistemde adata su630 var onlarda kronik sorunluymus ondan bunu tercih etmek istedim

Hızı düşük.

Hızı düşük.
yukarıda belirttiğim kriterlere bakarmısın

ARKADAŞLAR BUNU ALSAM ISINMA SORUNU VS KARŞILAŞIR MIYIM
Kingston A400 240GB 500/350 MB/s M.2 SSD Disk- SA400M8/240G
Aynı para ile daha yüksek hızlara sahip 2.5" SSD alınıyor. Boşta SATA port yok mu?

BX500 Öneririm.
CapsLock kapar'mısın?

Aynı para ile daha yüksek hızlara sahip 2.5" SSD alınıyor. Boşta SATA port yok mu?
HAZIR SİSTEM ALACAĞIM VE SU630 İLE SAMSUNGDAN BAŞKA ŞANSIM YOK SAMSUNGDA BİRAZ PAHALI GELDİĞİ İÇİNBUNU SÖYLDİM

BX500 Öneririm.
CapsLock kapar'mısın?
pardon

Arkadaşlar sadece bunda sorun yaşar mıyım diye sordum öneri istemedim teşekkürler

HAZIR SİSTEM ALACAĞIM VE SU630 İLE SAMSUNGDAN BAŞKA ŞANSIM YOK SAMSUNGDA BİRAZ PAHALI GELDİĞİ İÇİNBUNU SÖYLDİM

pardon
BX500 Alabilirsin!

Bence BX500 alabilirsin, firmware güncellemesiyle sorunu çözüldü. Kingstondan daha yüksek okuma yazmaya sahip.

Geri