BerkehanKse
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Poco X3 tamamen oyun oynanmayacaksa gereksiz bir seçim. Xiaomi yazılımları sorunlu ve Poco onların en kalitesiz serisi. Samsung anneniz için en ideal olabilir.
Sizce P40 lite nasıl?@cemtastan2301, @BaşaramadıkAbi etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Bütçeniz artmazsa Oppo Reno 4, bütçeniz artarsa Samsung Galaxy A52 alın derim.
Google hizmetleri bulunmadığından dolayı tavsiye etmem.Sizce P40 lite nasıl?
Annem sadece whatsapp İnstagram face gibi uygulamalar kullanıyor pek uygulama ile işi olmuyor. Fotoğraf falan. Pek sıkıntı çıkarır mıGoogle hizmetleri bulunmadığından dolayı tavsiye etmem.
Ben alınmasını tavsiye etmem, performans olarak çok fazla farkta atmıyor. Google hizmetleri bulunan bir cihazın rahatlığını, kolaylığını sağlayamaz.Annem sadece whatsapp İnstagram face gibi uygulamalar kullanıyor pek uygulama ile işi olmuyor. Fotoğraf falan. Pek sıkıntı çıkarır mı
Anladım teşekkürlerBen alınmasını tavsiye etmem, performans olarak çok fazla farkta atmıyor. Google hizmetleri bulunan bir cihazın rahatlığını, kolaylığını sağlayamaz.
ben Huawei'yi google kaldırıldığından beri kulanmadım ama youtube gibi google servisleri sıkıntı yaratabilirKendi işletim sistemi nasıl olur sizce? Huawei ile uğraşmaya değer mi?