İtopya, İzmir Şubesi Açar Mı?

Başka Şehirlere Şube Açarlar

• EVET

Oylar: 7 14.9%
  • HAYIR

Oylar: 7 14.9%
  • BELKİ

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar İTOPYA İzmir şubesi açar mı sizce? Sadece İstanbul şubeleri var. Bence İzmir ile Ankara gibi büyük şehirlere şube açarlarsa daha fazla para kazanabilirler ve çok sayıda müşteriye ulaşabilir. İnsanlar internete güvenemiyor. En çok satan site bile olsa bir önyargı oluşmuyor değil. Bende bazı yerlerde insanların yorumlarını okuduğuma göre insanlar İTOPYA'nın başka illerde şubesi açılması gerektiğini söylüyordu. Pek fazla hatırlamıyorum ama sanki bir ara bende bununla ilgili bir yazı okumuştum. Sizce ne kadar doğrudur ve açarlar mı?

Firmanın 2 sene öncede böyle bir düşüncesi vardı şimdi de var. Firma yetkilisi en iyisini bilir de ben inanmıyorum açacaklarını.

Bursa'ya da açsalar keşke :cry:

Mağaza açmak yerine internet alışverişine odaklanılmalı bence. Mağaza alışverişi yavaştan bitiyor.

İzmir şehir olarak bakıldığında açılması mümkün olan bir şehir o yüzden açılabilir. Ama yine de bilemeyiz.

Mağaza açmak yerine internet alışverişine odaklanılmalı bence. Mağaza alışverişi yavaştan bitiyor.
Haklısınız hocam ama yazdığım gibi bazı arkadaşlar güvenemiyor. Müşteri hizmetleri ile uğraşmak istemiyorlar vs. En azından küçük bir yere şube açmaları bile yeterli olur sanki.

Açarlarsa Ankaraya açmaları lazım, akdeniz/ege yakınında İstanbul şubeleri var ama iç anadolu taraflarında yok. Akdeniz demisim pardon marmara olcakti o.

Arkadaşlar İTOPYA İzmir şubesi açar mı sizce? Sadece İstanbul şubeleri var. Bence İzmir ile Ankara gibi büyük şehirlere şube açarlarsa daha fazla para kazanabilirler ve çok sayıda müşteriye ulaşabilir. İnsanlar internete güvenemiyor. En çok satan site bile olsa bir önyargı oluşmuyor değil. Bende bazı yerlerde insanların yorumlarını okuduğuma göre insanlar İTOPYA'nın başka illerde şubesi açılması gerektiğini söylüyordu. Pek fazla hatırlamıyorum ama sanki bir ara bende bununla ilgili bir yazı okumuştum. Sizce ne kadar doğrudur ve açarlar mı?
İstanbula 2 tane daha açılacak

bende zamanında bilgisayarımı İtopya'dan almıştım ama bi mağaza açmaları fena olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri