PSU SEÇİMİ İÇİN YARDIM

Eliva

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
600
Öncelikle yeni üyeyim S.A.
Arkadaşlar elimde ''Donanım Arşiv V1.5'' pc var. Artık yetmiyor sistemi değiştirmek istiyorum. Aşağıda ki parçaları seçtim bütçem kısıtlı ama yavaş yavaş yükseltmeye devam edeceğim bu yüzden (mesela) anakartı Asus Tuf seçtim. (Ram ile anakart frekanslarına çok takmayın farkındayım sonradan yükseltmelik şimdilik yetecek bir Ram seçmek istedim) Elimde bulunan V1.5 i satana kadar RX560 4gb ile devam etmek istiyorum(Mesela bu anakarta, sisteme RX560 uyar mı?) Sistemi satınca 2. el RTX2060 alacağım sisteme uyar mı? Ama asıl sorum Kasa ve Psu seçimi. Okuduğum kadarıyla Anakart ve Psu bağlantısında ki PİN sayıları vs uyumlu olmalıymış. Bana RTX2060'ıda sorunsuz bir şekilde doyuracak Ucuz yollu bir PSU Önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Anakart : Asus TUF B450M-Pro Gaming Amd B450 DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4
Ram : Longline STORM 8GB DDR4 3000MHz PC Masaüstü RAM Soğutuculu LNGDDR43000H8GB

Veya

Veya
Bu kadar hızlı beklemiyordum öncelikle çok teşekkürler. 600W veya 550W yeterli midir Rtx2060 için?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX
O rami alma
neoforza nın 3600mhz ram lerine bakın.
Çok Teşekkürler hemen bakıyorum

Arkadaşlar elimde ''Donanım Arşiv V1.5'' pc var. Artık yetmiyor sistemi değiştirmek istiyorum. Aşağıda ki parçaları seçtim bütçem kısıtlı ama yavaş yavaş yükseltmeye devam edeceğim bu yüzden (mesela) anakartı Asus Tuf seçtim. (Ram ile anakart frekanslarına çok takmayın farkındayım sonradan yükseltmelik şimdilik yetecek bir Ram seçmek istedim) Elimde bulunan V1.5 i satana kadar RX560 4gb ile devam etmek istiyorum(Mesela bu anakarta, sisteme RX560 uyar mı?) Sistemi satınca 2. el RTX2060 alacağım sisteme uyar mı? Ama asıl sorum Kasa ve Psu seçimi. Okuduğum kadarıyla Anakart ve Psu bağlantısında ki PİN sayıları vs uyumlu olmalıymış. Bana RTX2060'ıda sorunsuz bir şekilde doyuracak Ucuz yollu bir PSU Önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Ram : Longline STORM 8GB DDR4 3000MHz PC Masaüstü RAM Soğutuculu LNGDDR43000H8GB
Bu ram markasını ilk defa görüyorum bence neforzanin ramler vardı onları tercih etmelisin

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de acaba Anakarta RX560 4gb uyar mı?
Uyar dostum.

Çok teşekkür ederim

Bir de acaba Anakarta RX560 4gb uyar mı?
Fakat sıfırları pahalı dostum. Sıfır mı alacaksın ?

Xpg Pylon 550w yeterli olacaktır.

Uyar dostum.

Fakat sıfırları pahalı dostum. Sıfır mı alacaksın ?
Ekran kartı hariç hepsini sıfır alacağım. 2. ellerini kontrol edince totalde 600 700tl hatta güvenilir ararsan daha az fark atıyor. Bu yüzden bu parçalarda sıfır düşündüm çünkü 2. elleri bulana alana kadar çok zaman geçecek zaten kısıtlamalardan dolayı 1 ay daha elden alamayacağız.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Geri