Iphone 8 Vs Mate 20 lite

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Arkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.

İphone 8in kamerası daha iyidir

Arkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
İphone 7 satıp Mate 10 Lite almıştım. En çok pişman olduğum konu kamera olmuştu. Eğer telefonun çok masrafı yoksa geçilebilir bence. Kamera konusunda daha iyidir.

İki telefonda elinde mevcutsa, ikisiyle fotoğraf çekip deneyebilirsin.
Knk işte 200 300 masrafı var şarj soketi sorunlu açamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki telefonda elinde mevcutsa, ikisiyle fotoğraf çekip deneyebilirsin.
Knk işte 200 300 masrafı var şarj soketi sorunlu açamıyorum
İphone 7 satıp Mate 10 Lite almıştım. En çok pişman olduğum konu kamera olmuştu. Eğer telefonun çok masrafı yoksa geçilebilir bence. Kamera konusunda daha iyidir.
GSM iletişime baktığımda 200 lira masrafı görünüyordu. Eğer yapılırsa geçmeyi düşünüyorum.

Knk işte 200 300 masrafı var şarj soketi sorunlu açamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk işte 200 300 masrafı var şarj soketi sorunlu açamıyorum

GSM iletişime baktığımda 200 lira masrafı görünüyordu. Eğer yapılırsa geçmeyi düşünüyorum.
Masrafı çok değilmiş zaten. Bence yaptır kullan eğer beğenmezsen satarsın en kötü ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,839
Üyeler
188,485
Son üye
Butcher?
Geri