Arkadaşlar Şu Konuya Açıklık Getirelim Artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

omerunlu34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Burada İki Şeyi Karşılaştırın veya Bu nasıl diye konu açıyorum üstüne de özellikle caps açık ÖNERİ KONUSU DEĞİLDİR yazmama rağmen itina ile Bir şeyler önerilmeye çalışılıyor Lütfen yapmayın çok sinir bozucu

Son düzenleme:
Burada İki Şeyi Karşılaştırın veya Bu nasıl diye konu açıyorum üstüne de özellikle caps açık ÖNERİ KONUSU DEĞİLDİR yazmama rağmen itina ile Bir şeyler önerilmeye çalışılıyor Lütfen yaomayın çok sinir bozucu
Bu konuya da öneri geldiğini düşünsene.
"Bence yaomayın yerine yapmayın yazarsan daha anlaşılır olur."

bencede adam a mı b mi diyor bütöeni arttır c diyorlar

Benim en rahatsız olduğum şey;
Konu sahibi "a ile b arasındaki farklar nelerdir" diye soruyor.
Bizimkiler altına sıra sıra;
"a iyi"
"a"
"b iyi"
"b al"

yorumlarını sıralamış.
"Farkları ne?" sorusu Allah'a emanet

Doğru.
bencede adam a mı b mi diyor bütöeni arttır c diyorlar
Evet ya kac gündür aklimda açamadım konuyu üşendim. Adamin zaten bütçesi olsa 1650 super alacağına gider 2080ti alir yani. Olmayan para icin ha 300 tl fazla ha 10 bin tl fark etmez. Yok çünkü o para 😂

Doğru.

Evet ya kac gündür aklimda açamadım konuyu üşendim. Adamin zaten bütçesi olsa 1650 super alacağına gider 2080ti alir yani. Olmayan para icin ha 300 TL fazla ha 10 bin TL fark etmez. Yok çünkü o para 😂

dimi 1650s mi bütçeni arttır azıcık 1660s al oraya kadar çıkktıysan az daha arttır 2070 al oho madem 2070 alacan 2080 al geleceğe yönelik olsun 2080 para etmez 2080s al sorun bitsin

bence azcık daha çabalayıp 2 satır daha yaz konu daha açıklayıcı olsun :D

dimi 1650s mi bütçeni arttır azıcık 1660s al oraya kadar çıkktıysan az daha arttır 2070 al oho madem 2070 alacan 2080 al geleceğe yönelik olsun 2080 para etmez 2080s al sorun bitsin
ayn öyle bazıları bütçeyi kısmak için o kadar saçma şeyler öneriyolar ki

Benim de en sinir oldugum şey abi Allah bilir kaç kişi "GTA 5 silinecek mi ?'' Diye konu açıldı aslında küçük bir araştırma ile bulabilirler birde garip şeyler öneriyorlar X570 e 1600AF takıyor adam herkes mükemmel diyor yani nE?

Benim de en sinir oldugum şey abi Allah bilir kaç kişi "GTA 5 silinecek mi ?'' Diye konu açıldı aslında küçük bir araştırma ile bulabilirler.

300 kişi aynı konuyu açtı yada biraz daha geride gizemliş oyun diye 500 konu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri