Rival 3 vs Rog Gladius 2

rapstarjustercik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,740
Arkadaşlar selamlar, yarın amcamın bana hediye olarak alacağı Rog Gladius 2 mouse geliyor, fakat bana o mouse güzelse ben alırım dedi, onun Mouse'u ise Rival 3. Şimdi ben karar vericem ; ya rival 3 ya rog gladıus 2. Sizce hangisini almalıyım ? Hikaye oyunlarından nefret ediyorum, çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum, genelde lol,csgo gibi rekabetçi oyunlar oynarım. Terleme yapmasını istemiyorum. Yarın elime geçince deneyeceğim, sizce hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar selamlar, yarın amcamın bana hediye olarak alacağı Rog Gladius 2 mouse geliyor, fakat bana o mouse güzelse ben alırım dedi, onun Mouse'u ise Rival 3. Şimdi ben karar vericem ; ya rival 3 ya rog gladıus 2. Sizce hangisini almalıyım ? Hikaye oyunlarından nefret ediyorum, çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum, genelde lol,csgo gibi rekabetçi oyunlar oynarım. Terleme yapmasını istemiyorum. Yarın elime geçince deneyeceğim, sizce hangisini almalıyım ?
Konuyla alakasız ancak Allah herkese senin amcan gibi bir amca nasip etsin.

Gladius 2 core kullanıyorum.
İkisi de iyi.
Hangisi eline daha iyi uyarsa onu al.
Sorun varsa buyur.

Elim Gamepower bane'ye bir tık daha büyük geliyor yani orta boy, Tek seçim hakkı olduğu için pek de riske girmek istemiyorum
Bane'e büyük gelen el tüm mouslara büyük gelir dostum. Nasıl el o öyle :)

Bane'e büyük gelen el tüm mouslara büyük gelir dostum. Nasıl el o öyle :)
Hocam atayım isterseniz yaş 15 :D
Deneme imkanin var degil mi? Hangisi eline uyuyorsa onu al, ikisi de guzel mouse'ler.
Var var, yarın gelecek zaten, gene de kullananların yorumunu almak istedim bir
Post automatically merged:

Konuyla alakasız ancak Allah herkese senin amcan gibi bir amca nasip etsin.
Doğum günü hediyesi aslında :D 300 liraya kadar düşmüştü sağolsun hemen kapmış

asusun malzeme kalitesi bir tık daha iyidir ama steelseries sensörü😍

Gladius 2 core kullanıyorum.
İkisi de iyi.
Hangisi eline daha iyi uyarsa onu al.
Sorun varsa buyur.
Hocam terleme falan yapıyor mu ? Hiç sıkıntısı gördün mü şuana kadar mouse'un ? Hayatım boyunca ilk defa Rampage,gamepower,everest gibi dandik markalar yerıne duzgun marka kullanacağım
Post automatically merged:

asusun malzeme kalitesi bir tık daha iyidir ama steelseries sensörü😍
Sağolun hocam, yarın kullanınca sizlere yorumlarımı aktarırım kendi görüşümden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar