Efe Alper
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,712
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.
KatılıyorumBunu kaçırmayın derim.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.com
Katılıyorum
Hocam üzgünüm zaten mouse'u aldım, yarın gelecek, hangisini seçsem diye karar verdim.Bunu kaçırmayın derim.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.com
Öyle aman aman büyük geldiği söylenemez fakat beni rahatsız ediyor, durun telefonu alayımİlk defa bir eli merak ediyorum atarsan bakarım![]()
Hocam dosya 3 MB büyük hatası alıyorum, özelden atabiliyorsam deneyeyimBane'e büyük gelen el tüm mouslara büyük gelir dostum. Nasıl el o öyle![]()
Olmuyorsa zorlama ya çok da önemli değil. Ama özelden atmak istersen at.Hocam dosya 3 MB büyük hatası alıyorum, özelden atabiliyorsun deneyeyim
Olmuyorsa zorlama ya çok da önemli değil. Ama özelden atmak istersen at.
USB Aygıtı tanınamadı hatası almasam ne erken atacaktımResim Yükle - Hızlı Resim - Resim Upload - İmg Yükle
Resim yükle kolay ve resmin kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir. Resmim.Netresmim.net
Hey maşallahh. Elin yanında Bane, G203 gibi kalıyor.Resim Yükle - Hızlı Resim - Resim Upload - İmg Yükle
Resim yükle kolay ve resmin kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir. Resmim.Netresmim.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
USB Aygıtı tanınamadı hatası almasam ne erken atacaktım![]()
Sağolun hocamHey maşallahh. Elin yanında Bane, G203 gibi kalıyor.
Hayır terleme yapmadı.Hocam terleme falan yapıyor mu ? Hiç sıkıntısı gördün mü şuana kadar mouse'un ? Hayatım boyunca ilk defa Rampage,gamepower,everest gibi dandik markalar yerıne duzgun marka kullanacağım