Neler Yeni

Rival 3 vs Rog Gladius 2

rapstarjustercik

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar, yarın amcamın bana hediye olarak alacağı Rog Gladius 2 mouse geliyor, fakat bana o mouse güzelse ben alırım dedi, onun Mouse'u ise Rival 3. Şimdi ben karar vericem ; ya rival 3 ya rog gladıus 2. Sizce hangisini almalıyım ? Hikaye oyunlarından nefret ediyorum, çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum, genelde lol,csgo gibi rekabetçi oyunlar oynarım. Terleme yapmasını istemiyorum. Yarın elime geçince deneyeceğim, sizce hangisini almalıyım ?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar selamlar, yarın amcamın bana hediye olarak alacağı Rog Gladius 2 mouse geliyor, fakat bana o mouse güzelse ben alırım dedi, onun Mouse'u ise Rival 3. Şimdi ben karar vericem ; ya rival 3 ya rog gladıus 2. Sizce hangisini almalıyım ? Hikaye oyunlarından nefret ediyorum, çok uzun süre bilgisayar başında oturuyorum, genelde lol,csgo gibi rekabetçi oyunlar oynarım. Terleme yapmasını istemiyorum. Yarın elime geçince deneyeceğim, sizce hangisini almalıyım ?
Konuyla alakasız ancak Allah herkese senin amcan gibi bir amca nasip etsin.

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Gladius 2 core kullanıyorum.
İkisi de iyi.
Hangisi eline daha iyi uyarsa onu al.
Sorun varsa buyur.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Elim Gamepower bane'ye bir tık daha büyük geliyor yani orta boy, Tek seçim hakkı olduğu için pek de riske girmek istemiyorum
Bane'e büyük gelen el tüm mouslara büyük gelir dostum. Nasıl el o öyle :)

rapstarjustercik

80+ Bronze
Bane'e büyük gelen el tüm mouslara büyük gelir dostum. Nasıl el o öyle :)
Hocam atayım isterseniz yaş 15 :D
Deneme imkanin var degil mi? Hangisi eline uyuyorsa onu al, ikisi de guzel mouse'ler.
Var var, yarın gelecek zaten, gene de kullananların yorumunu almak istedim bir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla alakasız ancak Allah herkese senin amcan gibi bir amca nasip etsin.
Doğum günü hediyesi aslında :D 300 liraya kadar düşmüştü sağolsun hemen kapmış

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
asusun malzeme kalitesi bir tık daha iyidir ama steelseries sensörü😍

rapstarjustercik

80+ Bronze
Gladius 2 core kullanıyorum.
İkisi de iyi.
Hangisi eline daha iyi uyarsa onu al.
Sorun varsa buyur.
Hocam terleme falan yapıyor mu ? Hiç sıkıntısı gördün mü şuana kadar mouse'un ? Hayatım boyunca ilk defa Rampage,gamepower,everest gibi dandik markalar yerıne duzgun marka kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusun malzeme kalitesi bir tık daha iyidir ama steelseries sensörü😍
Sağolun hocam, yarın kullanınca sizlere yorumlarımı aktarırım kendi görüşümden

Top Bottom