Almanya'ya ekran kartı satışı mantıklı mı?

TamerKs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,156
Almanyada bir tanıdık ekran kartı alıp satıyor ve çok karlı çıkıyor, burdaki fiyatlara baktığımızda her ekran kartında 200 euro falan kazanırım. Ama oraya giderken istediğim kadar ekran kartı alabiliyor muyum? Sizce uğraşmaya değer mi?

Almanyada bir tanıdık ekran kartı alıp satıyor ve çok karlı çıkıyor, burdaki fiyatlara baktığımızda her ekran kartında 200 euro falan kazanırım. Ama oraya giderken istediğim kadar ekran kartı alabiliyor muyum? Sizce uğraşmaya değer mi?
gümrükte geçmiyor diye biliyorum

Max bir tane alırsın ama biraz farklı şeyler(yasa dış şeyler )yaparsan bir kamyon bile alırsın

O zaman getiremezsin burası Türkiye(benim dedem yurt dışından kavurma getirmişti onu bile alıyorlardı)
Hayır zaten Türkiye den almanya'ya götürecektim

Burada nasıl daha ucuz asıl orada daha ucuz(u işi size kim önerdiyse dolandırıcı)
Hayır yok birlikte baktık. Kendisi bir sistem topladı 1400 euroya ama 2.el topladığı sistem 3060 ryzen 7 3700x bizde bu sistem yeni hali 14 bin TL. Kendisi orda 1700 euroya satacak.

Burada nasıl daha ucuz asıl orada daha ucuz(u işi size kim önerdiyse dolandırıcı)
Stok yok ki hiç bir yerde Amerika'da bile 2000 dolara 3080 satılıyor her yerde karaborsada şuan nereye götürsen kar edersin zaten.

Geri