Ahmet Zahid
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Hepsinin aynı özelliklerde olmasında rağmen excaliburun fiyatı neden daha düşük? Sizce hangisini almalıyım? Dell ve Acer düşünüyorum, Dellin soğutması nasıldır?
Önerebileceğiniz bir ürün varmı? Bir de mini pc için ekstra monitör gerekmez mi?Ama bana sorarsan o fiyata mini pc var minicik kasa taşınabilir şekilde ama canavar gibi bğtcen çok fazla rahat alınır
Laptop alıcaksan Dell den şaşmıyacaksın. Dell alırdım ben.Ama bana sorarsan o fiyata mini pc var minicik kasa taşınabilir şekilde ama canavar gibi bğtcen çok fazla rahat alınır
Yukarıda bir arkadaş Dellin soğutması için normal yazmıştıDell'in soğutması çok kötü, Excalibur'a bakmayın bile. Acer alın kafanız rahat etsin.
Önerebileceğiniz bir ürün varmı? Bir de mini pc için ekstra monitör gerekmez mi?
Yukarıda bir arkadaş Dellin soğutması için çok kötü demiştiLaptop alıcaksan Dell den şaşmıyacaksın. Dell alırdım ben.
yani dell kullanıyorum imzamdaki sistem eski ama iyi durumda ne süper bi soğutma var nede çok kötü işini rahat görebilecek bir soğutması bulunuyorYukarıda bir arkadaş Dellin soğutması için normal yazmıştı
Hayır değil, gayet iyi. Kasaları daha geniş, soğutmaları daha iyi.Yukarıda bir arkadaş Dellin soğutması için çok kötü demişti