Sınavlar Muhtemelen İptal Olacak!

bayram haftasından sonra bizim sınavları yapıp bir daha kapanma yapacaklar. Sonra LGS LYS vs. yapıp turizm i başlatacaklar. Sınavlar olacak muhtemelen.
dediğin gibi ya iptal olucak yada hemen yapılıcak çünkü turizm geliyor söylediğin gibi

Artık iptal zamanı geldi. Kimse online eğitimden bir şey anlamıyor, uzun zamandır evdeyiz çoğu anlamda çok iyi değiliz, bu ''sınav'' denen boş kağıt parçası bizi germekten başka bir şey yapmıyor. Geçen okulları açtıklarında tekrar vakalar yükseldi tekrar aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum ve bu sefer gerçekten iptal edeceklerine inanıyorum.

İyiymiş bence de yeterince ima etmiş

yinede çalışıyom bn nolur nolmaz şimdi sınav olur patlayamayalım mazallah

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Evet beklediğim gibi oldu, bakan bugün attığı bir tweet ile ima etti bence yeterince.

#lisedebence ile TW'de görüşlerinizi yazın bakacaklardır ama uygularlar mı bilmem.

Hadi hayırlı olsun.

asssssssla iptal etmez keşke iptal etse de kendımız adam gıbı sınav derdı olmadan çalışşsak

Evet beklediğim gibi oldu, bakan bugün attığı bir tweet ile ima etti bence yeterince.

#lisedebence ile TW'de görüşlerinizi yazın bakacaklardır ama uygularlar mı bilmem.

Hadi hayırlı olsun.

Benim arkadaşım 9.sınıf sınavları iptal olmadı ve erkenden oldular sınavları :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,959
Üyeler
187,600
Son üye
user124758
Geri