9-10-11. sınıfların sınavları iptal olabilir!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar 5dk önce twitterda @ogrenc_dayansma adlı bir sayfanın attığı postu gördüm genelde dedikleri çıkıyor ve yorumlara bakılırsa mebden geldiği iddia edilen ancak resmi bir açıklama bulunmayan bir haber umarım doğrudur

Ekler

• Screenshot_2021-05-09-00-10-35-899_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2021-05-09-00-10-35-899_com.twitter.android.jpg
    237.6 KB · Hit: 102
  • Screenshot_2021-05-09-00-15-55-026_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2021-05-09-00-15-55-026_com.twitter.android.jpg
    258.2 KB · Hit: 95
bence olur vaka sayıları düşüyor ama test sayılarıda düşüyor orantılı test sayıları artsa vaka sayısada artar anlamış değilim

Arkadaşlar 5dk önce twitterda @ogrenc_dayansma adlı bir sayfanın attığı postu gördüm genelde dedikleri çıkıyor ve yorumlara bakılırsa mebden geldiği iddia edilen ancak resmi bir açıklama bulunmayan bir haber umarım doğrudur
ayn az önce bizim öğrenci grubunada attılar hadi inşallah kadir gecesi Allahım dualarımızı kabul et bu güzel gençlerinin ellerini karşılıksız çevirme yarabbim

bence olmaz vaka sayıları düşüyor ama test sayılarıda düşüyor orantılı test sayıları artsa vaka sayısada artar anlamış değilim
bence olur çünkü insanlar full+full dışarıda ve vakalar halen çok fazla bu yılı pass geçeceklerini kabullenmiş olabilirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayn az önce bizim öğrenci grubunada attılar hadi inşallah kadir gecesi Allahım dualarımızı kabul et bu güzel gençlerinin ellerini karşılıksız çevirme yarabbim
aga 1 haftadır sabah akşam dua ediyorum allah duamı çevirir mi be

bence olur çünkü insanlar full+full dışarıda ve vakalar halen çok fazla bu yılı pass geçeceklerini kabullenmiş olabilirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aga 1 haftadır sabah akşam dua ediyorum allah duamı çevirir mi be
pardon yanlış yazışım olur

Turistler gelince zaten vakalar firlar
Iptal olabilir hakkimizda hayirlisi diyorum

Geri