cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Az öne girip bir sürücülere bakayım dedim de PCI aygıtında ünlem işareti var bu ne demek oluyor ?
sürücülerde sorun var demek güncellemeyi deneAz öne girip bir sürücülere bakayım dedim de PCI aygıtında ünlem işareti var bu ne demek oluyor ?
Alıntıyı görüntüle
Neyi ve nasıl güncelleyeceğim ?sürücülerde sorun var demek güncellemeyi dene
ünlem olanlara sağ tık yapıp sürücüyü güncelle deNeyi ve nasıl güncelleyeceğim ?
chipseti yüklemeniz lazım.Az öne girip bir sürücülere bakayım dedim de PCI aygıtında ünlem işareti var bu ne demek oluyor ?
Alıntıyı görüntüle
Onu nereden indireceğim ?chipseti yüklemeniz lazım.
Chipset güncellemesi gerekiyor. Anakart markasının kendi sitesinde bulunuyordur büyük ihtimalle.Az öne girip bir sürücülere bakayım dedim de PCI aygıtında ünlem işareti var bu ne demek oluyor ?
Alıntıyı görüntüle
Evet anakartım o.TUF GAMING B550M-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye anakartınız TUF GAMING B550M-PLUS değil mi ?
TUF GAMING B550M-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye anakartınız TUF GAMING B550M-PLUS değil mi ?
İndiriyorum chipseti.Chipset güncellemesi gerekiyor. Anakart markasının kendi sitesinde bulunuyordur büyük ihtimalle.
Tamamdır indirince kurarsınız yöndirmeleri sağlar. Yaptıktan sonra bir restart atarsanız daha da güzel olur.Evet anakartım o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndiriyorum chipseti.
TUF GAMING B550M-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye anakartınız TUF GAMING B550M-PLUS değil mi ?
Üsttekini kuruyorum değil mi ?Chipset güncellemesi gerekiyor. Anakart markasının kendi sitesinde bulunuyordur büyük ihtimalle.
Evet.Üsttekini kuruyorum değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
Evet.Üsttekini kuruyorum değil mi ?
Alıntıyı görüntüle