!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Daha öğrenmeyi ve yazım kurallarını bilmeyen bir insan beni cehalet ile itham ediyor? Ya sizin bildiğiniz çok şey var ya da benim bilmediğim az şey var.
Knk sorun şu ki senin bildiğin hiç bir şey yok 2 dk tartıştık bak sadece 2 dk haksız oldugun bir konuda yavaş yavaş haksız olduğunu sende anladın ve altta kalmamak için ithamlarda bulunmaya başladın sorun burda başlıyor zaten olayı kapatiyorsun ve karşılıklı söz dalaşına giriyorsun işte bu cehaletin zayıflığın en büyük örneğidir Türkçe bilmediğimi söylüyorsun evet bende daha iyi Türkçe konuşuyorsun yazım yanlislarim yok ee ?? Yani bitti bu kadar bu konu beni Türkçe bilip bilmediğim ile ilgili değil e yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu buraya ben de getirmedim o zaman sorun ne daha sonra haksız olduğunu anladığım için rencide etmeye çalışarak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun ve bu çok belli belki sen dışarıdan bunu farkedemezsin ancak bu çok belli e nihayetinde seninle muhattap kesiliyor ve bunun seni dahada çok rencide ettiği ortada kanka cehalet dediğin şey öyle bilgiyle ölçülmez esseklik her daim baki kalır kendi cehaletini bana her ithamda bulunduğunda kanıtların kusura baka ama gerçekler acıdır iyi akşamlar yazma bana daha fazla çünkü seninle bırak tartışmayı konuşmak bile insanların modunu düşürür çünkü sen yürüyen bir cahilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turist dediğin kaç kişi Sen kaç kişisin knk. Yani ne olsun istiyor bu millet anlamadım ki. :D Hem sen sokakta olsan hem turistler hem işçiler. Herkes iç içe olsa daha mı iyi olacak? Turist dediğin milyon tane insan değil zaten. Amaç zaten herkesi iç içe sokmamak. Hazır bayram sonuna kadar kısıtlamada varken ekonomik olarak katkı olsun diye yapılmuş bir politika bu. Bir kısımı istanbulda bir kısım izmir vs. YA ALLAH AŞKINA SANKİ HERGÜN SULTAN AHMETİ GEZİYORSUNUZ.
Bro sen iyice kendi vatandasini turistten aşağı görmeye basladin haberin ola bu millet sizin gibiler için asagilanmayi hakedicek bir şey yapmadı kendine gel

Aynen bro turistler ülkelerinde mühendis doktor olsun o kadar okusunlar sonrada mesleği temizlikçi olan bir hadi yürü git lan ülkene ben sana hizmet etmem mi desin?

Bizim vatandaşlarımızda başka yerlere gidiyor ordakiş temizlikçiler aynı şeyi dese nasıl olur?

. Akıl sağlığını kaybet

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Yuuu
Aynen bro turistler ülkelerinde mühendis doktor olsun o kadar okusunlar sonrada mesleği temizlikçi olan bir hadi yürü git lan ülkene ben sana hizmet etmem mi desin?

Bizim vatandaşlarımızda başka yerlere gidiyor ordakiş temizlikçiler aynı şeyi dese nasıl olur?
İç savaş çıkar knk yabancılar sizin gibi köleliğe kendini alıştırmamiş

Farklı yönden değil mantıklı yönden bakıyorum. Ekonomi nasıl dönecek ? Hizmet sektörü ve turizm gelirleri önemli bir bütçe kaynağı.

İzleyeceğin videoyu paylaşa basmıs8n

Knk sorun şu ki senin bildiğin hiç bir şey yok 2 dk tartıştık bak sadece 2 dk haksız oldugun bir konuda yavaş yavaş haksız olduğunu sende anladın ve altta kalmamak için ithamlarda bulunmaya başladın sorun burda başlıyor zaten olayı kapatiyorsun ve karşılıklı söz dalaşına giriyorsun işte bu cehaletin zayıflığın en büyük örneğidir Türkçe bilmediğimi söylüyorsun evet bende daha iyi Türkçe konuşuyorsun yazım yanlislarim yok ee ?? Yani bitti bu kadar bu konu beni Türkçe bilip bilmediğim ile ilgili değil e yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu buraya ben de getirmedim o zaman sorun ne daha sonra haksız olduğunu anladığım için rencide etmeye çalışarak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun ve bu çok belli belki sen dışarıdan bunu farkedemezsin ancak bu çok belli e nihayetinde seninle muhattap kesiliyor ve bunun seni dahada çok rencide ettiği ortada kanka cehalet dediğin şey öyle bilgiyle ölçülmez esseklik her daim baki kalır kendi cehaletini bana her ithamda bulunduğunda kanıtların kusura baka ama gerçekler acıdır iyi akşamlar yazma bana daha fazla çünkü seninle bırak tartışmayı konuşmak bile insanların modunu düşürür çünkü sen yürüyen bir cahilsin.

Bro sen iyice kendi vatandasini turistten aşağı görmeye basladin haberin ola bu millet sizin gibiler için asagilanmayi hakedicek bir şey yapmadı kendine gel
“Cahil insan kendinin bile düşmanı iken, başkasına dost olması nasıl beklenir.”
-Sokrates'in savunması
Ben zaten sizden iyi bir olmanızı beklemiyorum.

İzleyeceğin videoyu paylaşa basmıs8n
Galiba Türkçe alfabesinde 8 diye bir harf yok.

Alakası yok konu ile şimdi bir tarafta asgari ücretin ordaki 2 katını alsa onun alım güçü böyle yerlerde yemek yemeye yeter ama bu kadının yetmez olay bu aynı afrikada kakao toplamakta çalıştırılan işcilerin parası çikolata almaya yetmemesi gibi

hahaha kardeşim benim kimseyi kimseden aşağıda gördüğüm yok. Sen öyle bir lanse ediyorsun ki devlet aylardır tam kapanmada gibi konusuyorsun 10 gündür tam kısıtlama var altı üstü. Ondan önce zaten saat 9 a kadar zaten yasak yoktu. :D Turistleride bu kısıtlama bahanesi ile sokaklar boşken tarihi yerler vs gezmeleri serbest bırakıldı. Yani buna bakış açın çok keskin. Biz evdeysen herkes evde olsun diyorsun. :D Sen hiç dışarıya çıkıyormusun. herkes dışarda zaten. Ben geçen arabayı tamire götürdüm 2-3 gün önce bildiğin trafik var. Bu kısıtlama ortalıkta boş boş gezenlere var zaten. Cafelerde orda burda zevkine takılanlara var. Çoğu fabrkika iş yeri heryer açık. Devlet onlara bişe demiyor zaten. Ama öyle bir lanse ediyorsun ki herkes evlerinde kapalı çıkanı sniper öldürüyor ama turistler her yere girip çıkıyor. Turist dediğin sayıda öyle abartılacak kadar değil. Sadece istanbulun belli bir kısmı ve eski antik yerleri antalya falan.

“Cahil insan kendinin bile düşmanı iken, başkasına dost olması nasıl beklenir.”
-Sokrates'in savunması
Ben zaten sizden iyi bir olmanızı beklemiyorum.

Galiba Türkçe alfabesinde 8 diye bir harf yok.
Telefondayım galiba yazmam biraz zor oluyor
Bekle sende beyin yoktu doğru ya
Bağırınca belii anlarsın
TELEFONDAYIM YAZMASI ZOR

Hocam Türkiyeye avrupada yüksek para kazananlar genelde tercih etmiyor çünkü güvenli bulmuyorlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,700
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri