RTX 3060 Mining Problemi / 25 Mhs Geçmiyor

Gpu-Z yükleyip çipsete bakın. Yeni üretilen kartlar direk kilitli olacaktı acaba sizin kart yeni üretilen mi ? Ayrıca sürekli monitor takılı olmalı veya HDMı to VGA adaptör takılı kalmalı karta. Daha fazla detay verebilirsen çözeriz konuyu
Board kilidini nasıl kaldırırız inanın bilmiyorum; ne zaman üretilmiş onu da maalesef bilmiyorum. Direkt bi' arkadaşa ödeme yaptım topladı ve gönderdi. Gpu-Z edinip birazdan bakacağım ama nasıl kilit açılacak bilmiyorum maalesef.

Bir de monitör sürekli açık; hiç kapatmıyorum. Yani güç tasarruf modları vesair tamamen kapalı; 7/24 board üzerinde HDMI to VGA.

İlginiz için ayrıca çok teşekkür ederim.

GPU-Z sonucunu atarsın birazdan ben çalışan driver upload ediyorum şimdi.

athlon ile olmaz ki :( Besleyemiyordur GPU nu. Anakart sayfana baktım Yeni tip işlemci lazımki besleyebilsin.

athlon ile olmaz ki :( Besleyemiyordur GPU nu. Anakart sayfana baktım Yeni tip işlemci lazımki besleyebilsin.
bildiğim kadarıyla mining yaparken işlemcinin çok önemi yok sadece çalışsın yeterli

Hayır 3060 ile yapıyorsan önemi var. 5600X var bende ve minimum Ryzen 3. seri bir işlemci olmalı diye biliyorum. GPU dan tam verim almak için. Biz yinede herşeyi deneyelim eğer olmazsa işlemcini güncellersin sorun çözülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GPU-Z yi atarsan çözeceğiz GPU-Z olmadan bir şey diyemem ?

Hayır 3060 ile yapıyorsan önemi var. 5600X var bende ve minimum Ryzen 3. seri bir işlemci olmalı diye biliyorum. GPU dan tam verim almak için. Biz yinede herşeyi deneyelim eğer olmazsa işlemcini güncellersin sorun çözülür.

GPU-Z yi atarsan çözeceğiz GPU-Z olmadan bir şey diyemem ?
Ekteki şekilde Gpu-Z

Phoenix miner indirir misin
46'dan kademeli olarak geriledi yine maalesef..

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    119.6 KB · Hit: 126
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    44.2 KB · Hit: 124
Tamam çipsetlerimiz aynı GA106 yani kilitli olmayan model ekran kartın. Sorunu buldum. şuan ekran kartın X4 modunda çalışıyor.

BUS Interface kısmına bak. @ x4 1.1 yazıyor sende. Bende ise şu şekilde : PCIe x16 4.0 @ x16 3.0

Şimdi bunu düzeltmek için ya BIOS daki Gen1-Gen2-Gen3 ayarlarıyla oynıcaksın yada işlemcin x16 ya çıkartamıyor GPU yu. BIOS da gen1-gen2-gen3-Auto olan kısmı bulur musun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,187
Üyeler
187,791
Son üye
Alfanzo
Geri