Ruthless657
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Bqweqweq
Son düzenleme:
bro ikisi çok farklı evrenler ama yinede StarWars'ın karşısına ne koysan hep StarWars derimBirini tercih etme hakkınız var, içerikleri tüketip tüketmediğinizi de belirtin lütfen.
Ah Scarlett Johansson bu kadının şu mimiği beni bitiriyor eriyorum resmen (özel scarlett johansson arşivim var o kadar diyimMarvel evreni daha geniş ve karakterleri daha güzel Blackwidow![]()
En yüksek levele ulaşmışsın knk arşiv flnbro ikisi çok farklı evrenler ama yinede StarWars'ın karşısına ne koysan hep StarWars derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ah Scarlett Johansson bu kadının şu mimiği beni bitiriyor eriyorum resmen (özel scarlett johansson arşivim var o kadar diyim)
Alıntıyı görüntüle
knk ben level 100 oldum hastasıyım kadının google photo'da arşivi görsen diycem ama bana özel oEn yüksek levele ulaşmışsın knk arşiv fln
Arşiv nasıl özel yapılır?knk ben level 100 oldum hastasıyım kadının google photo'da arşivi görsen diycem ama bana özel o![]()
nasıl yani?Arşiv nasıl özel yapılır?
Demek istediğim google photo ne işe yarıyornasıl yani?
fotoğrafları orda yedekliyorum bulutta sen kullanmıyormusun Google Photo'yuDemek istediğim google photo ne işe yarıyor
Yok sadece sordum.fotoğrafları orda yedekliyorum bulutta sen kullanmıyormusun Google Photo'yu