80+ gold yeterlimidir

80+ Plus veya 80+ Bronze yeterli. Neden o kadar uçtunuz ki?
Sistem nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz pahalı.
ileriye dönük olsun diyorum indirime girmeden almam zaten çok pahalı ama seasonic psu için iyi bir marka fsp gibi bişe sistem şöyle CM maaster liquid 240 3700x g skill 3600 mhz 16 gb dc 16 cl asus rog strix rx 5700 xt gigabyte aorus x570 pro dark guardian pro

Yeterlidir, 80+ sertifikası var ise, diğer PSU'lardan üstün sayabilirsiniz.

yani almışken gold olsun bi sıkıntı yaratmasın hesabı misali şekli şemali uzun uzun götürsün sıkıntı yapmadan gold seasonic zaten çok iyi bir marka psu için

PSU ya bu kadar para çok hocam sistem özelliklerine atarmısın
yazdım

ileriye dönük olsun diyorum indirime girmeden almam zaten çok pahalı ama seasonic PSU için iyi bir marka fsp gibi bişe sistem şöyle CM maaster liquid 240 3700x g skill 3600 mhz 16 gb dc 16 cl Asus rog strix rx 5700 xt Gigabyte aorus x570 pro dark guardian pro
Gerek yok o kadar uçmaya. MWE 700W V2 İşini fazlasıyla görür.
3900X+2080Tİ Oyundayken En fazla 500W Falan tüketiyor zaten. İlla ki GOLD Sertifika istersen attığın aşırı pahalı. XPG CORE REACTOR Alabilirsin.

hmmm oc de yapmayı düşünmüyor değilim aslında bu arada 3.60 ghz 3700x için iyi midir? oc gerek var mı

bide seasonic de 2x 4+4 var ya indirime girdimi almayı düşünüyorum indirime girmesse bakarım XPG CORE REACTOR buna ama anakart 8+4 pin istiyor ayrıca xpg iyi bi marka mı psu için seasonci 750w alsam daha iyi olur yük altında 700w kadar çeke sistem

Geri