mehmetergen07
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Msı dragon center uygulamasında işlemci fan ayaraları bölümü gitti birkaç defa silip yükledim ama bir çözüm olmadı
Çözüm olur mu bilmiyorum ama sol tarafta bulunan destek bölümünden Live Update yazan yere tıkladığınız da yüklenmesi gereken program gözüküyor mu?aynı sorunu bende yasıyorum
Çözüm olur mu bilmiyorum ama sol tarafta bulunan destek bölümünden Live Update yazan yere tıkladığınız da yüklenmesi gereken program gözüküyor mu?
Konu çok eski arkadaşlar.Msı dragon center uygulamasında işlemci fan ayaraları bölümü gitti birkaç defa silip yükledim ama bir çözüm olmadı
Niye mesaj attın kiaynı sorunu bende yasıyorum
çünkü aylardır uğraşıyorum bunalım geldiKonu çok eski arkadaşlar.
Niye mesaj attın ki
Dragon Center Denetim Masasından kaldır ve program data / program data %86 / app data klosörünün içerisinde ne kadar MSI ile ilgili dosya varsa sil bilgisayarı yeniden başlat ve https://www.msi.com/Landing/dragon-center-download sitesinden sürücüyü indir kur eğer olmaz ise güncelleme beklemekten başka çaren yok kronik MSI Dragon Center sorunu destekle iletişime geç! Her güncelleme gelince MSI Dragon Center afallıyor ben bu sorunları her hafta çekip illalah edip ASUS anakart aldım. !!! KONU ESKİYMİŞ YENİ FARK ETTİMMsı dragon center uygulamasında işlemci fan ayaraları bölümü gitti birkaç defa silip yükledim ama bir çözüm olmadı