ikinci el harddisk

ChainLee

80+
Reaksiyon skoru
134
merhabalar arkadaşlar ikinci el bir harddisk alacağım fakat fiyatlar gerçekten tavan yapmış gibi geçen ay ve bu ay arasında ciddi farklar var ankarada yaşayıp sata 3 harddiskini ikinci makul fiyata satmak isteyen varmı aranızda?

İkinci el HDD Alınmamalı. Bütçe nedir?

Forumda şimdilik alım satım yasak.
İkinci elde harddisk alınabilir. Ancak tamamen sorunsuz olduğundan emin olmak gerek.

Forumda şimdilik alım satım yasak.
İkinci elde harddisk alınabilir. Ancak tamamen sorunsuz olduğundan emin olmak gerek.
bilmiyordum uyardığınız için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum kuralları gereği , kategorisi açılana kadar bu tür konular yasak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el bölümü açılana kadar alım satım yapmak yasak.

merhabalar arkadaşlar ikinci el bir harddisk alacağım fakat fiyatlar gerçekten tavan yapmış gibi geçen ay ve bu ay arasında ciddi farklar var ankarada yaşayıp sata 3 harddiskini ikinci makul fiyata satmak isteyen varmı aranızda?

Kanka ben 2 el harddisk aldım bilgisyarımda kullanıyorum seagate markalı güzel bir ürün 80 liraya almıştım sıkıntı çıkartmadı bana

Kanka ben 2 el harddisk aldım bilgisyarımda kullanıyorum seagate markalı güzel bir ürün 80 liraya almıştım sıkıntı çıkartmadı bana
kaç gb aldın test felan yaptınmı peki

500 gb aldım test yaptım herhangi bir sıkıntı yok fazla paran yoksa alabilirsin ama gerek yok dersen sıfır al
alacamda geçen ay ile bu ay arasında neredeyse 1.5 kat fiyat artışı olmuş geçen ay rahatça 150 liraya buluyordum şimdi 240 lira olmuş ondan yazdıydım

alacamda geçen ay ile bu ay arasında neredeyse 1.5 kat fiyat artışı olmuş geçen ay rahatça 150 liraya buluyordum şimdi 240 lira olmuş ondan yazdıydım

İnternetten Satın Alabilirsin 150 TL gibi bir fiyata satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,649
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190
Geri