Anne Pro 2 mi Gamakay Mk61 mi?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Şuan Corsair K68 Kırmızı Led klavyeyi kullanıyorum ve artık küçük klavyeye geçme vakti geldi diye düşünüyorum...
Sebebi ise gözüme çok büyük gözükmesi ve oynayış tarzımı değiştirdiğim için klavye büyük kalıyor ve sol elim ile sağ elimin arası baya açıldığı için biraz hakimiyette zorlanıyorum...

Direkt olarak %62 klavyeye geçme isteğim var ama alışamama korkusundan dolayı geçmek istemiyorum.
TKL ile %62 Klavye arasında hala kararsız olduğum için başlığı bu şekilde girdim.
Benim gibi kallavi bir klavyeden küçük klavyeye geçen varsa önerilerini ve yaşadığı deneyimi duymak/öğrenmek isterim...
Ayrıca bilekliğe çok alıştığım için alacağım klavyede bileklik kısmı olmasına önem vereceğim...

İki farklı tür klavyelerde de önerisi olan varsa seve seve dinlerim...

*Önemli NOT:** Önereceğiniz klavyenin switchinin sessiz switch (kırmızı ve cheryy mx olursa daha güzel olur) olması ve yanında bilekliğin olması gerekiyor. Şimdiden öneriniz için teşekkür ederim. HAYIRLI BAYRAMLAR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada aklımda uzun zamandır Anne Pro 2 var ama hala kararsızım :(

-------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar konuyu güncellemek istedim 2 klavyede kararsız kaldım hangisini önerirsiniz ve önerme sebebinizle birlikte yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz... <3

Son düzenleme:
Ck530 V2 öneririm. İndirimle fiyatı 600'e kadar düşüyor.

O zaman Anne Pro 2 öneririm hocam.
Hocam bütçemi biraz geçiyor fakat kulaklığımın da markası HyperX olduğu için HyperX Alloy Origins gördüm acaba onun hakkında bilginiz var mı?

Ve Acaba Anne Pro mu? Woimer K87 mi? Royal Kludge rk61 mi? yoksa HyperX Alloy mu?
Fiyatlarının aynı olmadığını biliyorum fakat f/p açısından değerlendirin lütfen...

Hocam bütçemi biraz geçiyor fakat kulaklığımın da markası HyperX olduğu için HyperX Alloy Origins gördüm acaba onun hakkında bilginiz var mı?

Ve Acaba Anne Pro mu? Woimer K87 mi? Royal Kludge rk61 mi? yoksa HyperX Alloy mu?
Fiyatlarının aynı olmadığını biliyorum fakat f/p açısından değerlendirin lütfen...
Şimdi hocam, segmentine göre K87 oldukça başarılı, aynı şekilde Anne Pro'da öyle.

Alloy Origins'te güzel fakat fiyatı çok pahalandi.

Şimdi hocam, segmentine göre K87 oldukça başarılı, aynı şekilde Anne Pro'da öyle.

Alloy Origins'te güzel fakat fiyatı çok pahalandi.
Peki hocam K87 mi alsam yoksa Anne Pro 2 mi?
Ayrıca HyperX alsam bir kaybım olur mu? Misal olarak "Zaten her şeyi Anne Pro 2 ile aynı ama sadece marka olduğu için pahalı" gibi bir durum olur mu? Yoksa parasını hak ediyor mu?

Peki hocam K87 mi alsam yoksa Anne Pro 2 mi?
Ayrıca HyperX alsam bir kaybım olur mu? Misal olarak "Zaten her şeyi Anne Pro 2 ile aynı ama sadece marka olduğu için pahalı" gibi bir durum olur mu? Yoksa parasını hak ediyor mu?
Swich olarak Anne Pro 2 ve K87 aynı değer hocam.
HyperX'te daha iyi bir switch var, fakat HyperX daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri