Kasadan garip ses geliyor

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Şimdi fark ettim kasadan enteresan bir ses çıkıyor. Sesin şiddeti çok az. Sanki ördek vıraklaması gibi . Nasıl anlatabilirim blimiyorum. Camı çıkarıp baktığımda ekran kartından gelmediğini anladım. Ramlerin oradan geliyor.Anakarttan da olabilir. Kasanın kapağını kapattığımda sesin şiddeti artıyor. Bir fikriniz var mı bu durumla alakalı? Daha önce yoktu, kasayı sürekli dinlerim bir sıkıntısı var mı diye ama şuan yeni çıktı bu durum.

video atar mısınız ?

Şimdi fark ettim kasadan entereesan nbir ses çıkıyor. Sesin şiddeti çok az. Sanki ördek vıraklaması gibi . Nasıl anlatabilirim blimiyorum. Camı çıkarıp baktığımda ekran kartından gelmediğini anladım. Ramlerin oradan geliyor.Anakarttan da olabilir. Kasanın kapağını kapattığımda sesin şiddeti artıyor. Bir fikriniz var mı bu durumla alakalı?
ses kaydedip youtube atarmısınız

Çok az bir ses, kaydedilir mi acaba

allah allah ya. Ses Kaydetme için kasanın camını çıkardım. Ses azaldı. Sesin daha iyi duyulması için kasayı kapatıp kaydedeyim dedim. Kasayı kapadım şuan ses kesildi.

allah allah ya. Ses Kaydetme için kasanın camını çıkardım. Ses azaldı. Sesin daha iyi duyulması için kasayı kapatıp kaydedeyim dedim. Kasayı kapadım şuan ses kesildi.
Fanlardan geliyor olabilir veya bobin vızıldamasıdır

Fanlardan geliyor olabilir veya bobin vızıldamasıdır
fanlardan değil gibi. Ben de öyle sandım ama farklı bir ses
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bobiin vızıldaması ekran kartından mı yani?

Bu arada şuan altta hiçbir oyun açık değil. Oyuna girip test edebilirm isterseniz

Şimdi fark ettim kasadan enteresan bir ses çıkıyor. Sesin şiddeti çok az. Sanki ördek vıraklaması gibi . Nasıl anlatabilirim blimiyorum. Camı çıkarıp baktığımda ekran kartından gelmediğini anladım. Ramlerin oradan geliyor.Anakarttan da olabilir. Kasanın kapağını kapattığımda sesin şiddeti artıyor. Bir fikriniz var mı bu durumla alakalı? Daha önce yoktu, kasayı sürekli dinlerim bir sıkıntısı var mı diye ama şuan yeni çıktı bu durum.
coil whine olabilir mi

coil whine olabilir mi
Coil whine sesini biliyorum. Ama bu farklı bir şey. vızlama gibi değil. zzzzz sesi çıkmıyor yani. Kulağımı yakınlaştırdığımda ses ekran kartından da gelmiyor

battlefielde girip sesi dinleyeceğim

Coil whine sesini biliyorum. Ama bu farklı bir şey. vızlama gibi değil. zzzzz sesi çıkmıyor yani. Kulağımı yakınlaştırdığımda ses ekran kartından da gelmiyor

battlefielde girip sesi dinleyeceğim
çekirge sesi gibi mi?pc niz toplamamı yoksa hazır marka pc mi

çekirge sesi gibi mi?pc niz toplamamı yoksa hazır marka pc mi
Aynen, çok benziyor. Toplama sistem

bf1 e girdim test yaptım. Fpslerde bir sıkıntı yok. Olağan dışı ısınma vs gibi bir sıkıntı olmadı.

Aynen, çok benziyor. Toplama sistem

bf1 e girdim test yaptım. Fpslerde bir sıkıntı yok. Olağan dışı ısınma vs gibi bir sıkıntı olmadı.
aynı durumu yaşadıım msi infinite x almıştım hazır pc.sıvı soğutmadan kaynaklı dediler bende iade ettim o sesten dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,707
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri