650 tl oluncu koltuğu

Wotw

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
650 tl ye öyle şekilli bişeyler istemiyorum sadece şuanki koltuğum sırtımı ağrıtıyor böyle bişey istemiyorum rahat olsun yeter bütçem sadece 659 tl belki 700tl

650 TL ye öyle şekilli bişeyler istemiyorum sadece şuanki koltuğum sırtımı ağrıtıyor böyle bişey istemiyorum rahat olsun yeter bütçem sadece 659 TL belki 700tl
Oyuncu değilde ofis koltuğu almanız daha sağlıklı olur o fiyata alınacak oyuncu koltuğundan hayır gelmez ofis koltuklarındada yorumlar birbirini tutmuyor bazıları çok rahat sağlam geldi derken diğeri tam tersi bu yüzden öneri yapmayacağım siz araştırıp bulun yorumlarına iyice bakın

O fiyata kaliteli bir ofis koltuğu daha iyi olur.

O fiyata kaliteli bir ofis koltuğu daha iyi olur.
Oyuncu değilde ofis koltuğu almanız daha sağlıklı olur o fiyata alınacak oyuncu koltuğundan hayır gelmez ofis koltuklarındada yorumlar birbirini tutmuyor bazıları çok rahat sağlam geldi derken diğeri tam tersi bu yüzden öneri yapmayacağım siz araştırıp bulun yorumlarına iyice bakın
Peki ne kadar gerekir

Eğer oyuncu koltuğu istiyorsanız minimum 1000tl fiyata çıkarsanız daha iyi olur. Bu fiyata oyuncu koltuğu altında geçen bu var:

Benim tavsiyem ya bütçenizi arttırıp düzgün bir oyuncu koltuğu alın, eğer bütçenizi arttıramıyorsanız güzel ofis koltuklarına yönelin.

Geri