Beni hemen etiketlemen gerekiyordu
![]()
Call of Duty: Modern Warfare 3 Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, Call of Duty isimli savaş temalı oyun serisinin 8. oyunu olan Modern Warfare 3 için (kısaca CoD MW3) ses dosyalarını içerir. Yamayamatr.com
Güvenilir. Yüksek ihtimal uyumlu.hocam steamle uyumlu mu? Birde güvenilir mi?
Türkçe dublajdan haberin var değil mi?Steamden aldım. Oyunun steam atöylyesinde Türkçe yama var mı bulabilen gösterebilir mi?
Türkçe dublajlı var youtubeden bakabilirsin baya iyi bence.Steamden aldım. Oyunun steam atöylyesinde Türkçe yama var mı bulabilen gösterebilir mi?
yama değil dublaj öneririm çok güzelSteamden aldım. Oyunun steam atöylyesinde Türkçe yama var mı bulabilen gösterebilir mi?
Ben dublaj olduğunu bilmiyordum yamayı kurup menüye her baktığımda ingilizce görüyorum diye oyunun ne kadar sürümü varsa indirip denemiştim sizde aynı hataya düşmeyinSteamden aldım. Oyunun steam atöylyesinde Türkçe yama var mı bulabilen gösterebilir mi?
nereden indirebilirim?
![]()
Call of Duty: MW3 – Türkçe Dublaj Çıktı!
Değerli arkadaşlar, uzun süredir çalışmasını yürüttüğümüz MW3 Türkçe Seslendirme projesi nihayet sizlerle. Sizlere ilk başta söz verdiğimiz gibi güzel birwww.oyunceviri.net
Güvenli hocam. Çocukluğumdan beri indirir oynarım. Daha geçen gün indirdim en son.güvenli değil mi?