PSU önerisi lütfen

mty012

80+
Reaksiyon skoru
9
Gpu: Msi 2060 Super Gaming x
Cpu: R5 3600x
Ram: 2x8 3200 mhz cl16
1 adet m2 500 gb ssd
sistem için psu önerisine ihtiyacım var (oc yapmayı planlıyorum ilerde)

Ekran kartına OC yapman mantıklı olur evet ama işlemciye yapmanı önermem bir farkını yaşamazsın.

Bütçene göre biraz ucuz kaldı aradaki farkla sisteminizi upgrade edebilirsiniz belki tahminen 600w fazlasıyla yeterli gelecektir
yani 300 tl ile çok büyük bi upgrade yapamam sistemimie en fazla bi hdd alırım onu da düşünmüyorum şu sıra :D istediğim tüm parçalar için bütçemi ayarladım. belki ram modelini değiştirebilirim ama teşekkürler yinede

Ekran kartına OC yapman mantıklı olur evet ama işlemciye yapmanı önermem bir farkını yaşamazsın.
bak bu arkadaşın önerdiği psu ile 1 ay önce sistem kurdum bayıldım psu ya bide modüler olsaymış efso bir psu
+ larını sayayım

+bütün kabloları siyah sanki modüler diğer psulardaki gibi sarı siyah kırmızı değil her kablosu siyah
+gold sertifikası tier listede b+ poan almış diğer arkadaşların önerdiği fsp hydro k den iyi demek yani ha şu demek değil ki hydro k iyi değil sonuçta oda tier listede c poan almış orta segment bir sisteme öneriyorlar demek c poan
+sessiz hemde cidden sessiz
+verimlilik açısından 12v kanalından 750w ı da veriyor o yüzden zaten b+ poan almış
+kablo kalitesi inanılmaz efso sanki seasonic powerlarda bulunan kablolar gibi

bende şiddetle tavsiye ediyorum. teknobiyotikte indirim olduğu zaman alırsanız sizin için iyi olur ben 1 ay önce 510 tl ye aldım.

Gpu: MSI 2060 Super Gaming x
Cpu: R5 3600x
RAM: 2x8 3200 mhz cl16
1 adet m2 500 gb SSD
sistem için PSU önerisine ihtiyacım var (oc yapmayı planlıyorum ilerde)
merhaba öncelikle sakın powerboost gibi dandik markalara yönelme bende powerboost var 2.senesinde bozuldu bigisayarım kendini resetleyip duruyor ben kendime bu ürünü alacağım sana da öneririm

bak bu arkadaşın önerdiği PSU ile 1 ay önce sistem kurdum bayıldım PSU ya bide modüler olsaymış efso bir PSU
+ larını sayayım

+bütün kabloları siyah sanki modüler diğer psulardaki gibi sarı siyah kırmızı değil her kablosu siyah
+gold sertifikası tier listede b+ poan almış diğer arkadaşların önerdiği fsp hydro k den iyi demek yani ha şu demek değil ki hydro k iyi değil sonuçta oda tier listede c poan almış orta segment bir sisteme öneriyorlar demek c poan
+sessiz hemde cidden sessiz
+verimlilik açısından 12v kanalından 750w ı da veriyor o yüzden zaten b+ poan almış
+kablo kalitesi inanılmaz efso sanki seasonic powerlarda bulunan kablolar gibi

bende şiddetle tavsiye ediyorum. teknobiyotikte indirim olduğu zaman alırsanız sizin için iyi olur ben 1 ay önce 510 TL ye aldım.
marka olarak high powera karşı biraz çekinceliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba öncelikle sakın powerboost gibi dandik markalara yönelme bende powerboost var 2.senesinde bozuldu bigisayarım kendini resetleyip duruyor ben kendime bu ürünü alacağım sana da öneririm
yok zaten marka olarak bilmediğim bi markaya para vermem aklımdan coolermaster mwe serisi geçiyor ama 80+ white olduğu için emin de olamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,440
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri