26k Toplama PC Önerisi

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
26000
Selamünaleyküm. pc topluyorum 2.el-0 karışık. birkaç ihtimal var aklımda, daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı 11k sıfır

MSI B550M PRO-VDH Anakart 4,5k 2.el

R5 5600 Tray Am4 işlemci 4-4,5k 2.el

MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU kasa+psu 2,5k 2.el

2x8 G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200 MHz CL16 ram 3,7k 2.el

depolama duruma göre bakıcam.
duruma göre de ekran kartından fln kısabilirim, ama ne alabilirim bilmiyorum. Bursa ilinde oturuyorum, ilan pek yok özellikle işlemci. yardımcı olursanız sevinirim.

Selamünaleyküm. pc topluyorum 2.el-0 karışık. birkaç ihtimal var aklımda, daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Kartı 11k sıfır

MSI B550M PRO-VDH Anakart 4,5k 2.el

R5 5600 Tray Am4 işlemci 4-4,5k 2.el

MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU kasa+psu 2,5k 2.el

2x8 G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200 MHz CL16 ram 3,7k 2.el

depolama duruma göre bakıcam.
duruma göre de ekran kartından fln kısabilirim, ama ne alabilirim bilmiyorum. Bursa ilinde oturuyorum, ilan pek yok özellikle işlemci. yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe maks bu kadar,1 2 sene idare etmesi için alicam

buna benzer sistemi abdullah bey yapmisti
ikinci ele sıkı pazarlık yap zaten satamıyorlar
fikir olabilir

fikir olabilir
Hocam, 2.ele hiç güvenemiyorum. Çok araştırıyorum, en mantıklısı hangisi fln diye bu sefer kafam çok karışıyor. 2.el fiyatları da bu videodan beri yükseldi. Son yaptığı sistemi 22 ye yapmıştı, şimdi aynısı 25-26 buluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fikir olabilir
Dediğim parçaların uyumu hakkında bir fikrin varmı hocam,sırıtan bisey varmı

Hocam, 2.ele hiç güvenemiyorum. Çok araştırıyorum, en mantıklısı hangisi fln diye bu sefer kafam çok karışıyor. 2.el fiyatları da bu videodan beri yükseldi. Son yaptığı sistemi 22 ye yapmıştı, şimdi aynısı 25-26 buluyor.
maalesef etkiliyor evet ama alsatcıları değil gerçek satıcıları bulursan uygun fiyata alabilirsin, parçaların sağlamlığına gelecek olursak mümkün olabildiğince test imkanıyla alırsan bir sorun yaşamazsın

Dediğim parçaların uyumu hakkında bir fikrin varmı hocam,sırıtan bisey varmı
hepsi gayet uyumlu islemci secimi de güzel 1-2 senelik bir seyse iş görür ram konusunda 16 artık ömrünü doldurmaya baslıyor 1-2 seneye nasıl olur bilemiyorum

maalesef etkiliyor evet ama alsatcıları değil gerçek satıcıları bulursan uygun fiyata alabilirsin, parçaların sağlamlığına gelecek olursak mümkün olabildiğince test imkanıyla alırsan bir sorun yaşamazsın

hepsi gayet uyumlu islemci secimi de güzel 1-2 senelik bir seyse iş görür ram konusunda 16 artık ömrünü doldurmaya baslıyor 1-2 seneye nasıl olur bilemiyorum
ekran kartının fazla olduğunu düşünüyorum. 2. elde 3060ti-3060-1650 super arası kovalasam daha mantıklı mı olur, yani 2-3k az verip sıfır parçadan 2. el parçaya düşmek mantıklı mı?

Geri