Türkiye'ye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ?

Reçel Tahin Ersoğanistan

Yaş kaç 6 mı?

Yaş kaç 6 mı?
Açıkcası ben insanların bugünkü fikirlerini merak ederek açtım bu konuyu ve bi saygı çerçevesi içerisinde yapıyorum bunu. Umarım sizinki sadece basit bir sorudur hocam, aşşağılama gibi geldi kulağa :) Yaşım 20

Açıkcası ben insanların bugünkü fikirlerini merak ederek açtım bu konuyu ve bi saygı çerçevesi içerisinde yapıyorum bunu. Umarım sizinki sadece basit bir sorudur hocam, aşşağılama gibi geldi kulağa :) Yaşım 20
Yaşınız 6 olmasa binlerce şehidin kanıyla yazılmış bu ülkenin adını, Türkiye'den başka ne isim vermek istersiniz konusu açmazdın..

Yaşınız 6 olmasa binlerce şehidin kanıyla yazılmış bu ülkenin adını, Türkiye'den başka ne isim vermek istersiniz konusu açmazdın..
Türkiye için bugüne kadar yapılan herşeye toplumca minnettarız zaten hocam ona lafımız yok. Lakin ülkenin bugünkü durumuna bakarsak pek de yaşanılabilir veya refah seviyesi bakımından rahat edilebilir bir konumda değil. Burada ise adalet giriyor devreye. Ayrıca insanlar artık geçmişte yaşamıyor bugünde yaşıyor hocam bunun farkına varmalısınız.

Geri