Yardım 1600TL İntel APU işlemci önerisi?

Bunları al fişek olur

O zaman be 2200g ve rog anakartı alıyorum bütçem yeter herhalde işlemci ucuz olduğu için. Yalnız RTX 3060 besler değil mi bu?
Rog anakartı alma attıklarımı al 3060 beslemez bunu satıp 5600x alırsın efso olur

Bunları al fişek olur

Rog anakartı alma attıklarımı al 3060 beslemez bunu satıp 5600x alırsın efso olur
Piyasa düzelince bir akrabamın RTX 3060 sözü var onun dışında sistemi değiştirecek param olmayacak benim.

20 FPS oynatıyor, 20 FPS akıcı mı?
ben 30 fps oynayabiliyorum, attığınız videodaki anakart msi, ben asus kullanıyorum, asus bilgisayarın performansını arttırmayı destekliyor, internetteki videolara göre net bir şey söyleyemeyiz.

ben 30 fps oynayabiliyorum, attığınız videodaki anakart msi, ben asus kullanıyorum, asus bilgisayarın performansını arttırmayı destekliyor, internetteki videolara göre net bir şey söyleyemeyiz.
Anakart fps arttırmaz

Oyunları akıcı açsın yeter bana illa tam beslemese de olur ama cyberpunk falan ayarları kökleyince bana iyi FPS versin yani 😀
o zaman bu sistemi alın 3060 gelince 1 ay mining yaparsınız elinizdeki işlemciyi de satarsınız 2000 TL'ye güzel bir işlemci alırsınız

o zaman bu sistemi alın 3060 gelince 1 ay mining yaparsınız elinizdeki işlemciyi de satarsınız 2000 TL'ye güzel bir işlemci alırsınız
Piyasa düzelince mining kalır mı bilmem ama kalırsa neden olmasın 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri