hotswap mı?bütceni biraz arttırıp bunu almanı öneirim 1.5 yıldır kullanıyorum. Daha önce red ve blue kullandım. Bu gerçekten çok iyi. Sessiz ve kaliteli. https://www.akakce.com/r/?u=utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.24&pr=93979357&vd=197&pg=1014217589&r=https://www.teknosa.com/logitech-g-920008311-g413-mekanik-klavye-red-led-p-125089075
GAMAKAY MK61.switch önemli değil cherry mx brown bile olur
hotswap olmak zorunda (hot swap direk tak çıkar demek anakarta yapışık değil)
tkl veya tam boy olmalı
malzeme kalitesi güzel olmalı
hotswap mı?
O zaman MK66tkl veya tam boy yazdım.
keycap ler birbirine çok yakın sevmiyorum öyle.
O zaman MK66
Pardon yanlış yazmışım MK66 yerine 87 dicektim.bütçe yi aşıyor ve yurt dışında tr de yok mudur![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...www.banggood.com
(switchleri değiştircem sadece malzeme kalitesi tkl veya tam boy olması ve hot swap önemli)
Tr de yok bu. Belki 2. El bulabilirsin.bütçe yi aşıyor ve yurt dışında tr de yok mudur![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...www.banggood.com
(switchleri değiştircem sadece malzeme kalitesi tkl veya tam boy olması ve hot swap önemli)
hotswap mı?Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Hayır değil.hotswap mı?
Bu tür klavyeler tr de pek yok hocam.bütçeyi aşıyor ve kaycapler birbirine çok yakın .
tr de bula bilir misin.
forum.donanimarsivi.com