Eth' nin düşüşüyle zarar edenler burada mı? :(

Reaksiyon skoru
4,603
Evet arkadaşlar kazım sonrası normalde her zaman çektiğim eth yi bu sefer tutuyum dedim ve an itibariyle rahat 300tl zarardayım sizde müzdarip misiniz bu düşüşten üzdü valla kart borcu gelince bozduruyum demiştim ki eth yükselmedi düştü :(

Hocam olay bu zaten. Kriptoda yükselme iniş çok fazla son 1 haftada 1000 tl para kaybettim. Kaybede kaybede alışırsınız.

Ben de 3 gün önce 32.000 TL'den 1000 TL'lik ETH almıştım an itibariyle %15 zarardayım :confused:
Ondan 2 gün önce de Binance'de yeni listelenen AR Coin çıktığı gibi 50 Dolar'dan almıştım şuan 21 Dolar %55 zarar da buradan 15 Dolarlık almıştım 6 dolar kaldı :confused:

Kısacası 3 günde 3 ayda etmediğim zararı ettim.

Evet arkadaşlar kazım sonrası normalde her zaman çektiğim eth yi bu sefer tutuyum dedim ve an itibariyle rahat 300tl zarardayım sizde müzdarip misiniz bu düşüşten üzdü valla kart borcu gelince bozduruyum demiştim ki eth yükselmedi düştü :(
Ben bu eth düşmesinin artık gerektiğini düşünüyorum bu işten para kazanan arkadaşlar kızabilir ama eth bir dibi görür ise ben o zaman binlerce liralık ekran kartlarının nasıl elde patladığını görürüm...

Ben de 3 gün önce 32.000 TL'den 1000 TL'lik ETH almıştım an itibariyle %15 zarardayım :confused:
Ondan 2 gün önce de Binance'de yeni listelenen AR Coin çıktığı gibi 50 Dolar'dan almıştım şuan 21 Dolar %55 zarar da buradan 15 Dolarlık almıştım 6 dolar kaldı :confused:

Kısacası 3 günde 3 ayda etmediğim zararı ettim.
Elonmusk a çok kızıyorum bir dediği bir dediğini tutmuyor ve piyasa bu adamın lafına göre oynuyor anlamadım gitti bu adam bütün bir piyasanın sahibi mi😡

Piyasadan para çıktı, ben kardan zaradayim.

Elonmusk a çok kızıyorum bir dediği bir dediğini tutmuyor ve piyasa bu adamın lafına göre oynuyor anlamadım gitti bu adam bütün bir piyasanın sahibi mi😡
Vallahi sorun olmasa babamın Elon Musk hakkında güzel bir sözü var onu şuraya uzun uzun yazacağım ama tam dayaklık bir adam 🤬

@TEŞKİLAT @Garip Kont hocam kızgın atmanızdaki sebep ben değilim değil mi
Elon Musk :mad:

Ama sana patlamış olduk en iyisi ifadeyi değiştireyim 🤣

1621280746158.png

Geri