Veremezsin.Boyum 1.60 kilom tahmini 70 yaş 14.
Evde 0 imkan ile nasıl kilo veririm.
Neden veremesin? Bilip bilmeden yorum yapmayın tavsiyeniz varsa söyleyin.Veremezsin.
ooo dayı naberBoyum 1.60 kilom tahmini 70 yaş 14.
Kardeşim bende başladım 4 gün oluyor. Suyu 2.5 litre bitir. Ekmeği ya yeme ya da her öğün 1 dilim ama ben yemiyorum gelecekte de keseceğim. Günlük yürüyüş yapabilirsen ne kadar olduğunu önemi yok. He en önemlisi yavaş yemek ye.Boyum 1.60 kilom tahmini 70 yaş 14.
Ben ramazan ayında yerimden kıpırdamadan 1 ayda 10 kilo verdim. 4 defada diyet bozdum... İstersen taktiğimi verebilirim. Direk vermezsin diyenlere aldırma...Saol usta.
En iyisi ben makarna ile ekmek yemeye devam edeyim.
Selam konu nasıl açarım yeniyim de Android'denooo dayı naber
Konu nasıl açarım. Yeniyim deBen ramazan ayında yerimden kıpırdamadan 1 ayda 10 kilo verdim. 4 defada diyet bozdum... İstersen taktiğimi verebilirim. Direk vermezsin diyenlere aldırma...
Konu nasıl açarım yeniyim de.Ben orucu da kaçırdım korona yüzünden 3 hafta oldu.
Ama senin yaşın diyet yapmak için çok müsait bir yaş değil kardeşim. O yüzden daha uzman birisinden yardım alman daha doğru. Ben direk aç kalarak kilo verdim. Çok tavsiye edilen bir yöntem değil bu. Hemde senin yaşındakilere.Ben orucu da kaçırdım korona yüzünden 3 hafta oldu.
heee yaş 70 diye okudum benSelam konu nasıl açarım yeniyim de Android'den