Rehber RDR2 At Çalma, At Hırsızı Olmak

Mojo jojo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,744
Arkadaşlar önce şehirden-kasabadan uzak bir yerde At Arabası alın.
Sonra Stable'ye (Ahıra) girin ama arabadan inmeyin girmeden bandanayı takın.
Sonra silah ile sıkın. Ve sizi armaya başlayınca arabadan inin. Atın yanına gidin ve besleyin. Sonra sessizce polislerden kaçın ve kendinizi belli etmeyin. Hem başınıza ödül yok hem de istediğiniz at ayağınızda. Galiba her sefer de bir kere yapabiliyorsunuz, ben böyle Arap (Gri en iyisi ben onu çaldım) atını aldım.

Oyuna girmediği için resim koyamadım, kötü oldu belki ama oyuna girerse daha iyi şekilde yaparım.

Tam benlik. Yeni pcde deneyeceğim kesinlikle

Sonra silah ile sıkın. Ve sizi armaya başlayınca arabadan inin. Atın yanına gidin ve besleyin. Sonra sessizce polislerden kaçın ve kendinizi belli etmeyin. Hem başınıza ödül yok hem de istediğiniz at ayağınız da. Galiba her sefer de bir kere yapabiliyorsunuz, ben böyle Arap (Gri en iyisi ben onu çaldım) atını aldım.

Oyuna girmediği için resim koyamadım, kötü oldu belki ama oyuna girerse daha iyi şekilde yaparım.

Arap atı oyun içinde bulunuyor zaten.

At hırsızı (:

At hırsızı dediğimiz bu mu oluyor?

Sonra silah ile sıkın. Ve sizi armaya başlayınca arabadan inin. Atın yanına gidin ve besleyin. Sonra sessizce polislerden kaçın ve kendinizi belli etmeyin. Hem başınıza ödül yok hem de istediğiniz at ayağınızda. Galiba her sefer de bir kere yapabiliyorsunuz, ben böyle Arap (Gri en iyisi ben onu çaldım) atını aldım.

Çok iyi anlatım olmuş. Eline sağlık.

Gri derken? Beyaz ve siyah yok muydu sadece. Ya da ben bilmiyorum. Resmini atsana bı merak ettim.
Resim atamıyorum ama Google'den bakacağım.
indir (2).jpg

Bu gri
@Naneliprotein2 oyuna girse daha iyi yapardım ama girmiyor.

Ekler

• indir (2).jpg
    indir (2).jpg
    8.8 KB · Hit: 51
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,792
Üyeler
186,243
Son üye