Ortak hesap alabilirsin ama sadece ofline oynarsın.Arkadaşlar bana ucuza Forza Horizon 4 alabileceğim bir site söyler misiniz ?
Aga düşerse 65 tl ye düşüyomuş şöyle yok mu 30 40 tl ye güvenilirİndirim bekleyip steam
İşte arkadaşlarla falan oynamak içinOrtak hesap alabilirsin ama sadece ofline oynarsın.
Fiyatı az düşüyormuş işte biraz %50 falan olsaYaz indirimlerini bekleyin yada bynogame,gamesatış gibi yerlerde 25tl ye hesap satıyorlar ama ben size hesap satın almanızı önermem kendi hesabınızdan indiri bekleyin![]()
Var. Bekle site linkini bulayım. Hesabı kendi xbox hesabına bağlayıp oynuyorsun. Microsoft store dan indiriyorsun. Online da da hiçbir sorun olmuyor.Arkadaşlar bana ucuza Forza Horizon 4 alabileceğim bir site söyler misiniz ?
Güvenilir miVar. Bekle site linkini bulayım. Hesabı kendi xbox hesabına bağlayıp oynuyorsun. Microsoft store dan indiriyorsun. Online da da hiçbir sorun olmuyor.
Güvenilir. Ben kullandım 2 ay kadar. Sonra steamden aldım.Güvenilir mi
Atma falan olmuyo di miGüvenilir. Ben kullandım 2 ay kadar. Sonra steamden aldım.
Bu oyun çok hatalı bir oyun. Microsoffta ki de sorunlu steam de ki de. Çoğu kişide böyle sorunlar var. Bende atma sorunu oluyordu ama forza fix diye bir uygulama indiriyorsun çözuluyor. Atma belki sende olmaz bilemeyiz. Kumar gibi oyun valla.Atma falan olmuyo di mi