1400 TL redmi note 8 alınır mı

Domenico Tedesco

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Bütçe
1400
Sıfır yurtdışı kayıtlı imei atılmış bende yedek imei de var. sizce alınır mı elden alım yapcam.

Brawl stara, pubgm config 60fps , car parking ve diğer araba oyunlarını güzel güzel oynamak istiyorum.

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim eğer cihaz kozmetik olarak kötü değilse kusuru vs yoksa alınabilir.
Kamerada ufak çizik var ama macro kamerada olduğu için önemli değil. Sizce memnun kalırmıyım??

Ben yurtiçi 1600 aldım öneririm işini görür

Fiyatına göre iyi, ben 1000 tl aldım.

Memnun musunuz? Günümüzde sp655 iş görür mü?

Kullanıyorum, güzel telefon öneririm.

Eskiden çok kullanırdım telefonu memnundum ama ne için ve ne kadar kullanacağınada bağlı.
İlk 2 yıl yüksek performans versin sonraki 2 yıl kötü performans verse de olur. İsteğim 4 yıl kullanmak, her sene telefon alamıyorum maalesef ki. Yoğun kullanıcağım

İlk 2 yıl yüksek performans versin sonraki 2 yıl kötü performans verse de olur. İsteğim 4 yıl kullanmak, her sene telefon alamıyorum maalesef ki. Yoğun kullanıcağım
Çok fazla oyun oynamıcaksan 4 yıl yeter bence ama 4 yıl için pro modelini alman daha mantıklı olur.

Çok fazla oyun oynamıcaksan 4 yıl yeter bence ama 4 yıl için pro modelini alman daha mantıklı olur.
Param yokki hocam, 900 TL param var, 500 TL annemden borç alıcağım. Onuda bilgisayarımı satıp ödeyeceğim artan paraya da kılıf, kulaklık felan alır kalanı dolar yaparım.

Sıfır yurtdışı kayıtlı imei atılmış bende yedek imei de var. sizce alınır mı elden alım yapcam.

Brawl stara, pubgm config 60fps , car parking ve diğer araba oyunlarını güzel güzel oynamak istiyorum.
Ben geçen sene Mart'ta 1.600₺'ye aldım yazdığın oyunları da oynuyorum çar parkingde ultra ayarlarda kastirmiyor 1.400₺ bu telefon için bedava bence al.

Param yokki hocam, 900 TL param var, 500 TL annemden borç alıcağım. Onuda bilgisayarımı satıp ödeyeceğim artan paraya da kılıf, kulaklık felan alır kalanı dolar yaparım.
2 yıl için idare eder hocam, ben 1 1,5 yıldır kullanıyorum pek sıkıntı yaşamadım, dediğim gibi ilk 2 sene sıkıntı olmaz, diğer senelerdede sizin için sıkıntı olmayacağı için alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,017
Üyeler
188,867
Son üye
Baran1876
Geri