1400 TL redmi note 8 alınır mı

Ben geçen sene Mart'ta 1.600₺'ye aldım yazdığın oyunları da oynuyorum çar parkingde ultra ayarlarda kastirmiyor 1.400₺ bu telefon için bedava bence al.
Sağ olun hocam :) peki çok merak ettiğim bir soru var acaba depolama yeterli mi? Pes felan da yükleyeceğim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl için idare eder hocam, ben 1 1,5 yıldır kullanıyorum pek sıkıntı yaşamadım, dediğim gibi ilk 2 sene sıkıntı olmaz, diğer senelerdede sizin için sıkıntı olmayacağı için alınabilir.
Sağ olun hocam, valla hayatımda note 8 almam diyordum ama parasızlık insana herşeyin yaptırıyormuş :)

Sağ olun hocam :) peki çok merak ettiğim bir soru var acaba depolama yeterli mi? Pes felan da yükleyeceğim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ olun hocam, valla hayatımda note 8 almam diyordum ama parasızlık insana herşeyin yaptırıyormuş :)
Kaç gb alacaktiniz ben 64gb kullanıyorum gayet memnunum

Param yokki hocam, 900 TL param var, 500 TL annemden borç alıcağım. Onuda bilgisayarımı satıp ödeyeceğim artan paraya da kılıf, kulaklık felan alır kalanı dolar yaparım.
bizim burda 1k ya note 9 satıyorlar kayıtsız , garantisiz param olsa alırdım ( mısırdan geliyor kapalı kutu )

bizim burda 1k ya note 9 satıyorlar kayıtsız , garantisiz param olsa alırdım ( mısırdan geliyor kapalı kutu )
Kayıtsız sıkıntı, kayıt 2000 TL zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,931
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri