Modem önerebilir misiniz

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Adsl internet kullanıyorum ve şöyle bir kişi kablolu internete bağlandığında diğer kişilerde kablosuz interneti kullanabilsin istiyorum çekim gücüde en azından 2 3 oda yandan çekerse iyi olur
Sizce böyle bir modemin ortalama fiyatı ne kadardır direk linkte atabilirsiniz

keenetic extra alabilirsin ama çok paran yoksa ve köy gibi yewrde yaşıyorsan alma tende al ama şehirde isen almalısın çünkü tt vdsl hizmeti her an getirebilir bu arada vdsl olmadığına emin misin ?

keenetic extra alabilirsin ama çok paran yoksa ve köy gibi yewrde yaşıyorsan alma tende al ama şehirde isen almalısın çünkü tt vdsl hizmeti her an getirebilir bu arada vdsl olmadığına emin misin ?
Yok knk keşke olsa ama köy gibi biryerdeyim gelçi şehirdeki evdede vdsl altyapı yokda şuan şehirde değilim yani benim attığım linkteki modem sence beklentilerimi karşılar mı

Yok knk keşke olsa ama köy gibi biryerdeyim gelçi şehirdeki evdede vdsl altyapı yokda şuan şehirde değilim yani benim attığım linkteki modem sence beklentilerimi karşılar mı
karşılar bu arada dilekçe ver tt ye vdsl getirir en azından.

Nasıl verebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

karşılar bu arada dilekçe ver tt ye vdsl getirir en azından.
Bu arada şuan ki kullandığım modem şu
Şimdi baktımda aynısı gibi biraz değişik ama 2 senedir kullanıyorum ondan dolayıda sıkıntı çıkarıyor olabilir

sanmıyorum hat değerlerini atarsan daha iyi yardımcı olabilrm.

Ekler

• Screenshot_20210521-125415_Opera.jpg
    Screenshot_20210521-125415_Opera.jpg
    112 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,327
Üyeler
198,745