- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,062
girebilsem alacam kredi krtındanStock kalırsa alırsın 10 dk sonra stock bitter![]()
girebilsem alacam kredi krtındanStock kalırsa alırsın 10 dk sonra stock bitter![]()
1k eksik ama alsam nasıl olur diye düşündüm. Çok karlı olacağını düşünmüyorum bu arada.Çok kârlı olur ama sırf para için insanların hayalini yıkarsın.
İmzandaki sistemden bahsediyordum ama öyledir.Sen daha iyi bilirsin donanım arşivinden![]()
kasa 1000 tlal sat için nasıl olur acaba
11K dan alınır. Minimum 2k kâr olur.1k eksik ama alsam nasıl olur diye düşündüm. Çok karlı olacağını düşünmüyorum bu arada.
Son dediğin olmasa 20 gün içinde ödemem gereken bir borca girecektimkasa 1000 TL
psu 500 TL
ssd 400 TL
anakart islemci ikisi birlikte 1800 TL
ekran karti 7700 TL
ramler 700 TL
totalde ikinci el fiyatlari bu sekilde gider yani kaar 3000 TL ama 2 inci el piyasasindayim ben en az 20 tane urunum satilikta suan laptop konsol falan piyasadan cok daha ucuz olmasina ramen 2 aydir satilmiyo islemci ve ramde falan da ayni olay var kimse almiyor 1 2 ayda anca satilir
Temizinden 10K-10.5K ya gider.al sat için nasıl olur acaba
Giriyorda giriş yapılmıyor kiKanka eror veriyor ya siteyi yenile. Ondan sonra üstteki mavi çizgi bir yerde duruyor o zaman yenileme kendi 1dk sonra giriyor.
Sepete eklenmiyor onun taktiği nelan sepete eklenmio