Direk klavye kulaklık diyebilirdin.1152 TL Mouse hariç ekipman seti dizebilir misiniz? PC-MOUSE Ve MONİTÖR hariç (Bunlar Olmayacak)
m.n11.com
Arctis 3 iyi bir kulaklık.Arctis 3 olmamış. İade sayısı çok fazla. HS50 PRO cok daha iyi bir seçenek.
Iade sayısından ve kısık ses şikayetlerinden haberin vardır diye düşünüyorum. HS50 PRO çok daha iyi bir kulaklık.Arctis 3 iyi bir kulaklık.
Kısık ses şikayeti mi? Arctis 3 alıp hoparlör niyetine kullanan tanıyorum.Iade sayısından ve kısık ses şikayetlerinden haberin vardır diye düşünüyorum. HS50 PRO çok daha iyi bir kulaklık.
Kısık ses şikayeti mi? Arctis 3 alıp hoparlör niyetine kullanan tanıyorum.
Bu arada arctis 3 + Hydra r6 alabilirsin.
Direk kendi forumumuzdaki Arctis 5'i atalım. Buyrun.
Arctis 3 Kulaklıktan Az Ses Geliyor - Technopat Sosyal
Steelseries Arctis 3 kulaklık var ve Asus B350M-A anakarta sahibim. Ses full olsa bile oyunlarda çok az ses alıyorum. Acaba bu problemi çözmek için harici USB ses kartı alsam işe yarar mı? Ya da daha fazla ses almam için tavsiye ettiğiniz bir donanım var mı? Almayı düşündüğüm ses kartı...www.technopat.net
Arkadaşın kulaklığında sıkıntı olabilir mi? İlk kez duyuyorum. Bu arada bahsettiğin hs serisi kafada durdukça çok fazla ağrı yapıyor. Arctis serisi tercih ederim kesinlikle.
Arctis 3 Kulaklıktan Az Ses Geliyor - Technopat Sosyal
Steelseries Arctis 3 kulaklık var ve Asus B350M-A anakarta sahibim. Ses full olsa bile oyunlarda çok az ses alıyorum. Acaba bu problemi çözmek için harici USB ses kartı alsam işe yarar mı? Ya da daha fazla ses almam için tavsiye ettiğiniz bir donanım var mı? Almayı düşündüğüm ses kartı...www.technopat.net