cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Gerçekten kullanışlı bir şey mi yoksa gereksiz mi ?
Bence kullanışlı ve hawliGerçekten kullanışlı bir şey mi yoksa gereksiz mi ?
Ne diyorsun ayfon ve bunu alıp hava mı atmalıyım ?Bence kullanışlı ve hawli
Of çok iyi olur hemdeNe diyorsun ayfon ve bunu alıp hava mı atmalıyım ?
Nedeni nedir hocam ? Meraktan soruyorum sadece.Bence gereksiz.
Mesela hocam ? Ufak bir örnek verebilir misiniz ? Ona göre karar vereyim.Kişiden, kişiye değişir.
Çok gerekli bir şey olduğu söylenemez ama paranız varsa alın derim masanın üstünde dururken direk telefonu üstüne koyup jarj etmek rahat oluyor .Gerçekten kullanışlı bir şey mi yoksa gereksiz mi ?
Şöyle bir düşününce gerçekten gereksiz gibi geldi.Ya gereksiz nası olsa o da fişe takılıyo o da takılıyor. Kablosuz powerbank anlarım da şarj cihazı gereksiz.
O da sonuçta kablo ile çalışıyor. Mesela mesaj geldi telefonu almanız lazım ve şarjdan çıkartmamak için telefonu kaldırmamanız lazım. Kablolu şarjda öyle bir problem olmaz.Nedeni nedir hocam ? Meraktan soruyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela hocam ? Ufak bir örnek verebilir misiniz ? Ona göre karar vereyim.
Bütçe konusunda sorunum yok sadece boşa vermeyeyim diye soruyorum.Çok gerekli bir şey olduğu söylenemez ama paranız varsa alın derim masanın üstünde dururken direk telefonu üstüne koyup jarj etmek rahat oluyor .
Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.Mesela hocam ? Ufak bir örnek verebilir misiniz ? Ona göre karar vereyim.