Neler Yeni

Öneri Kablosuz Şarj Alınır mı ?

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu

cemtastan2301

80+ Gold
O da sonuçta kablo ile çalışıyor. Mesela mesaj geldi telefonu almanız lazım ve şarjdan çıkartmamak için telefonu kaldırmamanız lazım. Kablolu şarjda öyle bir problem olmaz.
Priz pek yakınımda değil yani şarjdayken kullanamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum mesaj geldi ve bakmak için yerinden kalkamayacakmısın 😀 Bencegereksiz tabi kişiden kişiye de değişebilir. Onun yerine kasama RGB led alırım daha iyi işimi görür.d

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.
Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.

Başka hiçbir faydası yok bence.

cemtastan2301

80+ Gold
Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.

Başka hiçbir faydası yok bence.
Gayet güzel olur. Alacağım galiba herkese teşekkürler.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
+ Bende böyle kullanırım diye aldım, 1-2 hafta kullandıktan sonra kullanmamaya başladım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kablosuz şarj özelliği olan telefonum var, bir kere bile kullanmadım. İhtiyaç da duymadım.

Kablosuz şarj istasyonu donanımı olan bir arabam olsaydı çok mantıklı olurdu, onun dışında kim neden ihtiyaç duyar anlamıyorum.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
masada kullanımı rahat oluyor ama şart değil uzun süre masa başı oturuyorsan ve bilgisayardan bağlayarak kullanma imkanın varsa neden olmasın. ama yavaş şarj eder bilgin olsun

cemtastan2301

80+ Gold
Kablosuz şarj özelliği olan telefonum var, bir kere bile kullanmadım. İhtiyaç da duymadım.

Kablosuz şarj istasyonu donanımı olan bir arabam olsaydı çok mantıklı olurdu, onun dışında kim neden ihtiyaç duyar anlamıyorum.
Her yıl şehir dışına çıkıyorum yani priz olmayan bir yere falan gittiğimde belki lazım olur diye düşündüm. Priz de masama uzak yani telefonun önümde durması daha iyi olur.

masada kullanımı rahat oluyor ama şart değil uzun süre masa başı oturuyorsan ve bilgisayardan bağlayarak kullanma imkanın varsa neden olmasın. ama yavaş şarj eder bilgin olsun
Gözle görülecek bir fark var mı hızda ?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
tabi ki var oldukça yavaş şarj ediyor, kabloyla aynı edecek değil ya.
mag safe hızlı şarj destekliyormuş ama 12 serisi için sadece

Top Bottom