Joker_06
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
Kişiden kişiye değişir ama jarjdayken telefona bakmak isterseniz sıkıntı çıkarıyor yoksa rahat bence.Bütçe konusunda sorunum yok sadece boşa vermeyeyim diye soruyorum.
Kişiden kişiye değişir ama jarjdayken telefona bakmak isterseniz sıkıntı çıkarıyor yoksa rahat bence.Bütçe konusunda sorunum yok sadece boşa vermeyeyim diye soruyorum.
Priz pek yakınımda değil yani şarjdayken kullanamam.O da sonuçta kablo ile çalışıyor. Mesela mesaj geldi telefonu almanız lazım ve şarjdan çıkartmamak için telefonu kaldırmamanız lazım. Kablolu şarjda öyle bir problem olmaz.
Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
Dostum mesaj geldi ve bakmak için yerinden kalkamayacakmısınPriz pek yakınımda değil yani şarjdayken kullanamam.
Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.Priz pek yakınımda değil yani şarjdayken kullanamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hemen elimin önünde olması güzel olur. PC'deyken falan işe yarar aslında, mesaj geldiğinde direkt önümde olduğu için görebilirim.
Işıqlı mışıqlı +100 FPSDostum mesaj geldi ve bakmak için yerinden kalkamayacakmısınBencegereksiz tabi kişiden kişiye de değişebilir. Onun yerine kasama RGB led alırım daha iyi işimi görür.d
Örnek verdim.Işıqlı mışıqlı +100 FPSBen sadeliği seven birisiyim tek renk kullanıyorum kasayı yani gereksiz olur RGB.
Gayet güzel olur. Alacağım galiba herkese teşekkürler.Masana koyarsın mesela telefonu kullanmıyorken oraya bırakırsın şarj olur. Her telefonu bırakacağımda şarja takmak zor ve gereksiz olur ama masaya koyarken masa yerine masanın üstündeki kablosuz şarj pedine koymak gayet pratik olur.
Başka hiçbir faydası yok bence.
+ Bende böyle kullanırım diye aldım, 1-2 hafta kullandıktan sonra kullanmamaya başladım.Bana daha rahat geliyor, çünkü; Masanın üstüne koyarak şarj etmiş oluyorum, sürekli kabloyu çıkar, tak ile uğraşmıyorum.
Normal şarjı kullanmayacağım yani bırakma gibi bir durumum olamaz tekrar vermek zorunda kalırım.+ Bende böyle kullanırım diye aldım, 1-2 hafta kullandıktan sonra kullanmamaya başladım.
Her yıl şehir dışına çıkıyorum yani priz olmayan bir yere falan gittiğimde belki lazım olur diye düşündüm. Priz de masama uzak yani telefonun önümde durması daha iyi olur.Kablosuz şarj özelliği olan telefonum var, bir kere bile kullanmadım. İhtiyaç da duymadım.
Kablosuz şarj istasyonu donanımı olan bir arabam olsaydı çok mantıklı olurdu, onun dışında kim neden ihtiyaç duyar anlamıyorum.
Gözle görülecek bir fark var mı hızda ?masada kullanımı rahat oluyor ama şart değil uzun süre masa başı oturuyorsan ve bilgisayardan bağlayarak kullanma imkanın varsa neden olmasın. ama yavaş şarj eder bilgin olsun